Atelier de Constelatii Familiale: 25 martie

constelatii-martie25

Situațiile traumatice prin care ai trecut au dat naștere la „mecanisme de apărarecare în timp au devenit obstacole în ceea ce privește o relaționare sănătoasă. Rănile emoționale neînchise blochează din energia pe care o ai la dispoziție. Scenariile de viață repetitive te pun în același rol dureros la diferite intervale de timp. Prin intermediul Constelațiilor Familiale putem transforma „mecanismele de apărare” în modalități de a interacționa care să ducă la întregire, nu la separare; putem închide din rănile trecutului, eliberând astfel din energia blocată în jurul acestora; putem rescrie scenariile astfel încât să avem posibilitatea de a experimenta un rol nou: cel propriu lipsit de replicile altora.

Te invit așadar sâmbătă pe 25 martie la un atelier de grup cu accent pe partea practică și care propune ca temă o relaționare mai sănătoasă atât cu cei din jurul tău, cât și cu propria persoană.

Fiecare dintre noi provenim dintr-o familie care are anumite teme de conștientizat și de transformat. Moduri nesănătoase de gândire și comportament s-au perpetuat de-a lungul mai multor generații, până ce au ajuns la tine. Iar aceste modele se pot regăsi în diverse aspecte care țin de viața familiei și se camuflează sub idei despre „ce trebuie” și despre „cum se fac lucrurile atunci când este vorba de:

  • creșterea copiilor

  • relaționarea dintre părinți / parteneri de cuplu

  • cum și ce se comunică

  • care este atitudinea față de conflicte

  • cum se relaționează cu membrii familiei extinse

  • cum se relaționează cu cei din afara familiei

  • care e relația cu banii

  • care este atitudinea față de sănătate/boală etc…

Ce urmărim în cadrul atelierului de Constelații Familiale este ca prin intermediul interacțiunilor cu ceilalți participanți, susținuți de energia grupului să conștientizăm cât putem de multe despre tiparele moștenite și să facem astfel loc pentru noi perspective, noi moduri de a percepe lucrurile, noi moduri de a acționa, noi feluri de a ființa.

Mai multe detalii despre metoda Constelațiilor Familiale poți citi aici.

Despre mine
Sunt
psiholog, consilier psihologic și facilitator de Constelații Familiale, metodă pe care am aprofundat-o sub îndrumarea Juttei Ten Herkel, Anglia. Am terminat programul masteral de psihoterapie, din cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică. Atât în cadrul atelierelor de grup, cât și în cabinet, am ocazia de a fi alături de oameni și de a susține procesele acestora de vindecare și de creștere interioară, ceea ce mă face să mă simt o adâncă recunoștință.

Program: 10:00 – 18:00
Locul desfașurării: Centrul ARAS (sala de la etaj) – Str. Ocolului, nr. 20, București.
Pentru înscriere și detalii: victor@traiesteconstient.ro.

Te aștept cu inima deschisă!

Leave a Comment