Atelier de Constelații Familiale: 5 noiembrie

cf-5nov

Sâmbătă, 5 noiembrie, te invit la un workshop de conștientizare și vindecare prin intermediul metodei Constelațiilor Familiale. Din experiența mea cu această metodă, am putut constata că relațiile prezente sunt influențate de relații din trecut, fie de cele din copilărie (cu părinți, bunici), fie de cele ale înaintașilor care s-au transmis până la noi prin intermediul părinților.

Conștientizarea pattern-urilor moștenite transgenerational și onorarea destinelor înaintașilor oferă condițiile favorabile pentru a se produce o vindecare pe multiple niveluri, atât a sufletului persoanei care lucrează, cât și a sufletului familiei ca întreg. Drept urmare, e posibil să înlăturăm baraje din fluxul iubirii care curge prin noi dinspre strămoși către urmași, ceea ce ne ajută să găsim locul potrivit în cadrul familiei și să putem crea relații armonioase cu cei din jur.

În cadrul unui workshop de Constelații Familiale ne reamintim că noi îi purtăm în interiorul nostru pe toți strămoșii cu tot ceea ce au trăit, simțit și visat ei. Unele părți din ei ne-au sprijinit dintotdeauna, însă altele ne împiedică în mod inconștient să ne desprindem de trecut și să mergem mai departe pe calea propriului destin. Prin intermediul Constelațiilor Familiale putem conștientiza aceste blocaje și le putem alchimiza, transformându-le în resurse.

Dacă ai observat la tine și la familia ta anumite modele repetitive de comportament, evenimente nefaste care revin ciclic sau răni nevindecate, te aștept să le explorăm și să le vindecăm împreună, onorându-ne strămoșii cu respect și smerenie.

Mai multe detalii despre metoda Constelațiilor Familiale poți citi aici.

Despre mine
Sunt consilier psihologic și facilitator de Constelații Familiale, metodă pe care am aprofundat-o sub îndrumarea Juttei Ten Herkel, Anglia. Am terminat programul masteral de psihoterapie, din cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică.

Program: 10:00 – 19:00
Locul desfașurării: Str. Ocolului, nr. 20, București.
Pentru înscriere și detalii: victor@traiesteconstient.ro.

Te aștept cu inima deschisă!

Leave a Comment