Atelier de Constelatii Familiale: Trecut vindecat – calea către propriul destin

constelatii-oct1

Te invit la început de toamnă, sâmbătă, 1 octombrie, să culegem împreună roadele muncii de peste an și să explorăm evenimentele din trecutul personal și din cel al familiei, folosind Constelațiile Familiale. Prin această metodă ne vom putea conștientiza și vindeca vechi tipare de comportament, vom putea onora înaintașii și ne vom putea găsi calea către propriul destin.

Ce se poate obține prin intermediul Constelațiilor Familiale este accesarea unor zone din inconștientul colectiv, având astfel acces direct la o gamă variată de stări și emoții. Din propria experiență, aceste trăiri condensate oferă un bogat material de reflecție care poate contribui la luarea unor decizii pozitive și asumarea unor schimbări. Conștientizarea și vindecarea sunt astfel legate de gradul de deschidere atât față de emoțiile proprii, cât și față de emoțiile celorlalți.

În cadrul unui workshop de Constelații Familiale ne reamintim că noi îi purtăm în interiorul nostru pe toți strămoșii cu tot ceea ce au trăit, simțit și visat ei. Unele părți din ei ne-au sprijinit dintotdeauna, însă altele ne împiedică în mod inconștient să ne desprindem de trecut și să mergem mai departe pe calea propriului destin. Aceste blocaje ne împiedică să ne găsim locul potrivit în familie și în lume, pentru că în loc să trăim propria viață cu bucurie și creativitate repetăm dintr-o loialitate inconștientă sau greșit înțeleasă bucăți din scenariile de viață ale celor din familie.

Relațiile din prezent sunt influențate de relații din trecut, fie de cele din copilărie (cu părinți, bunici), fie de cele ale înaintașilor, care s-au transmis până la noi prin intermediul părinților. Dacă ai observat la tine și la familia ta anumite modele repetitive de comportament, evenimente nefaste care revin ciclic sau răni nevindecate, te aștept să le explorăm și să le vindecăm împreună, onorând astfel destinele înaintașilor.

Mai multe detalii despre metoda Constelațiilor Familiale poți citi aici.

Despre mine
Lucrez ca psiholog, consilier psihologic și facilitator de Constelații Familiale, metodă pe care am aprofundat-o sub îndrumarea Juttei Ten Herkel, Anglia. Am terminat programul masteral de psihoterapie, din cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică.

Program: 10:00 – 18:00
Locul desfașurării: Str. Ocolului, nr. 20, București.
Pentru înscriere și detalii: victor@traiesteconstient.ro.

Te aștept cu inima deschisă!

Leave a Comment