Atelier de dezvoltare personala: Cine sunt eu, acum?

afis-cine-sunt-eu-acumVineri, 19 aprilie, ora 18:00, B-dul Magheru, nr. 7, sc. 1, et. 3, ap. 1, int. 1c (Blocul ONT Carpati – intrarea este printre coloane).

“Cine sunt eu, acum?” este un atelier de dezvoltare personala, un workshop de cunoastere si autocunoastere care faciliteaza explorarea lumii interioare personale prin intermediul unor metode practice si interactive. “Cine sunt eu, acum?” incurajeaza angajamentul fata de propria persoana si se adreseaza oricui este interesat sa fie mai mult in contact cu el insusi. Intr-un mediu securizant participantii pot avea ocazia sa afle mai mult despre ei insisi.

Astazi, in randul oamenilor, procesul de diferentiere si individualizare devine din ce in ce mai dificil de realizat. O influenta importanta o are faptul ca in prezent Planeta Pamant gazduieste aproximativ 7 miliarde de oameni, iar populatia globala este in continua crestere. Lucrurile sunt in continua schimbare, iar noi suntem nevoiti sa ne adaptam.
In aceasta era a tehnologiei moderne preocuparile exterioare capata tot mai mult teren. Timpul fuge parca dupa ceva de neatins, iar noi ratacim in urma lui. Cu fiecare secunda, noi oamenii tindem sa ne distantam de noi insine, fiind tot mai dificil sa stabilim un contact cu propria noastra natura.
Incercarile de a ne separa de preocuparile noastre zilnice macar un moment, cautarile de a ne distinge unul de celalalt si de a ne forma o identitate autentica devin tot mai delicate. In acest proces de confluenta ducem strans o lupta intre proprile noastre nevoi si ritmul societatii in care traim.
Cu toate acestea, printre alte 7 miliarde de oameni, fiecare dintre noi este o fiinta umana unica!
Psihouse va invita sa participati la un atelier de explorare si dezvoltare persoanala cu tema “Cine sunt eu, acum?”.
  • Facilitatori/Traineri :
Alina Rosescu : Psiholog specializat in Analiza Tranzactionala, Master Practitioner NLP.
Cristian-Mirel Verives : Psiholog clinician, Psiholog specializat in Gestalt Terapie, Terapeut Ocupational, Certificare CNFPA
Pret: 80ron, grup: 6-10 persoane.
Contact/Inscrieri : contactpsihouse@gmail.com / 0721 88 38 16/ 0723 16 07 15.

Leave a Comment