Barbara Morgan: workshop de Constelatii la Timisoara – 16-17 nov

1380157_10201480585469620_1620779206_nVă invităm cu drag să participați la weekendul de Constelații Familiale 7-8 Septembrie 2013 in Timisoara, cu Barbara Morgan.

Barbara Morgan este psihoterapeut Gestalt şi a început studiul Constelațiilor Familiale împreună cu primul grup instruit de Bert Hellinger şi Hunter Beaumont în Anglia , fiind la ora actuală una din cele mai apreciate şi experimentate facilitatoare, supervizoare şi formatoare de facilitatori de Constelații Familiale din UK, cât şi editoarea celei mai importante reviste internaționale de Constelații Familiale, The Knowing Field (www.theknowingfield.com )

Acest weekend (16-17 Noiembrie) este al doile seminar tinut de Brabara in Timisoara si este un seminar clasic de Constelații Familiale , dar în acelaşi timp este şi premergător unei ucenicii a celor ce doresc să înveţe facilitarea de Constelații Familiale cu Barbara Morgan. Se adreseaza oricarei persoane care este dispusa sa caute raspunsuri la intamplari legate de viata sa, de mostenirea sa familiala, oricarei persoane care doreste un pas in evolutia sa, oricarei persoane care este atrasa sa vina la acest workshop.

Pentru a participa la eveniment e nevoie sa trimiteţi un mail cu datele dumneavoastră la:
constelatii.familiale@yahoo.com, pentru inscriere si pentru a primi detalii suplimentare legate de eveniment

http://dragosriti.blogspot.com/2013/10/BarbaraTimisoara.html

Costul participării: 150 Euro/persoană , iar următorii membri ai aceleiaşi familii(parinti, frati, soti, copii) plătesc jumătate din preț , adică 75 Euro/persoană.

Pentru inscriere trebuie sa trimiteti un mail la constelatii.familiale@yahoo.com si sa achitati un avans de 50 de Euro, pana in data de 10 Noiembrie.

Va asteptam cu drag.

Leave a Comment