Constientizare corporala si Yoga: atelier cu Ana Maria Mavru

iyoga-2Joi, 28 martie, ora 19.00, str. Coltei, Nr. 27, Bucuresti

Yoga deriva din cuvantul “yuj”, care inseamana a uni. Deci, scopul exercitiilor fizice numite si asane si a celor de respiratie controlata (pranayama), au in vedere sa dezvolte si sa uneasca armonios structura psiho-fizica a individului, incadrandu-i evolutia in legile naturii, care guverneaza energiile subtile si ritmurile armonioase.  Prin yoga nu se consuma energie, ci, din contra, se furnizeaza, din miscari lente, insotita de relaxare si supraveghere constienta, o energie bine dozata.

Interesul pentru yoga in zilele noastre devine din ce in ce mai mare. Unii o considera o moda, incercand sa ii minimalizeze efectele, altii o practica datorita eficientei ei curative al organismului. Evident, nu putem fi de acord nici cu cei dintai, nici cu cei din urma. De aceea, sunt bucuroasa ca mi se iveste prilejul de a realiza acest atelier cu scopul de a prezenta aceasta practica sub forma ei prima, de a educa vointa individului si a valoriza potentialul ascuns al fiecarui individ.

Prin urmare, va invit sa parcurgem impreuna cele 7 posturi esentiale pentru fiecare chakra in parte si sa invatam a respira folosind capacitatea plamanilor prin tehnici de respiratie constienta.

Inscriere la ana.mavru@gmail.com sau 0720710728

Cost: 25 ron.

Leave a Comment