Despre ego sau viata ca iluzie la Centrul Butterfly Constanta

1376676_691005134265992_412407739_n

Sâmbăta, 02 Noiembrie, ora 10:00, Centrul Butterfly, Constanta

Vă invit să participaţi la conferinţa „Despre ego sau viaţa ca iluzie” Aceasta va avea loc Sâmbăta, 02 Noiembrie începând cu ora 10:00, la Butterfly – Centru de dezvoltare personală prin artă şi terapii spirituale.

În prima parte a conferinţei, cea teoretică, vom răspunde la întrebări ca: ce este egoul şi cum apare el în structura umană? Cum anume ne influenţează viaţa? Cum putem să luptăm de el? Cum poate fi înfrânt? Cum ne putem elibera? Care este sensul nostru până la urmă? Şi alte întrebări pe care fiecare le pune în mod frecvent. În a doua parte a conferinţei, cea practică, vom experimenta împreună o tehnică de meditaţie asupra egoului cu o mare putere de analiză interioară a unor aspecte ale egoului la care nu ne gândim în viaţa noastră de zi cu zi. Între cele două părţi voi răspunde la întrebările dumneavoastră sperând ca ceea ce aflaţi la această conferinţă să îşi găsescă un ecou personal . Conferinţa durează aproximativ 3-4 ore, prima parte de introducere teoretică aproximativ 2 ore iar a doua parte de practică aproximativ o ora jumătate. Între cele două părţi va fi o pauză de maxim 30 minute.

Condiţii de participare şi recomandări:

Nu pot participa persoanele care suferă de tulburări grave de personalitate sau psihoze. Conţinutul conferinţei şi acest tip de meditaţie nu sunt indicate în aceste cazuri. La meditaţia de acest gen nu pot participa persoane care suferă de boli grave ca diabetul, tuberculoza sau alte boli respiratorii severe, hipertensiune sau probleme cardice grave. Deoarece tehnica de respiraţie folosită este una solicitantă fizic pentru o personă cu probleme de sănătate. Persoanele care au probleme medicale pot particpa activ la partea teoretică şi pot asista pe cei care meditează. Vă recomand să nu consumaţi alimente foarte grele, deoarece respiraţia folosită este una abdominală. Nu consumaţi cafea sau ceai negru sau verde în cantităţi mari. Evitaţi orice tip de energizante. Vă recomand o ţinută lejeră, să nu fiţi prea gros îmbrăcaţi şi pe cât posibil fără haine strâmte. Aceste recomandări nu trebuie să vă sperie. Ele sunt doar sfaturi venite din practică pentru a vă ajuta să aveţi o experienţă cât mai plăcută. Tehnica de meditaţie este foarte accesibilă şi uşor de dus până la capăt.

Pentru înscrieri vă rog să sunaţi la 0745590644 sau să trimiteţi un email la adresa contact@centrul-butterfly.ro în care să vă anunţaţi participarea (nume şi număr de telefon) pentru a putea pune la dispoziţie un număr suficient de locuri. Puteţi deasemenea să vă înscrieţi pe pagina de facebook, doar că o veti face în mod public. Nu se plăteşte nimic în avans, taxa de participare 100 Ron / personă se va plăti pe loc.

Leave a Comment