Dezvoltare (trans)personală: RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ și GESTALT-terapie, 10-11 martie, cu Cristina Flueraș

Acum o lună, am avut onoarea să însoțesc un grup de oameni curajoși într-o călătorie adâncă de conectare cu SINE. A fost mai mult decât o sesiune de Respirație Holotropică. A fost cu mult mai mult, căci ea de fapt a descuiat porțile inimii și minții și a permis o deschidere plină de sens către sufletul fiecăruia și către ceilalți, într-un mod vindecător pentru toți cei prezenți. Am văzut cum vindecătorul interior care se activează în experiența de conștiință extinsă, știe să susțină și să participe nu numai la propria vindecare, ci și a celor din jur.

Vă invit așadar la o călătorie plină de trăire și de sens, în care vom explora vastul univers interior și vom accesa resursele vindecătoare ale corpului la nivel fizic și emoțional, pentru ca apoi, prin art-terapie și cu suportul grupului să aducem darurile din experiență în lume, în exterior, să le numim și să ni le asumăm, integrându-le în viața noastră.

Mai multe despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici. Combinând un anumit tip de respirație cu o muzică puternic evocatoare și cu atenția îndreptată în interior, memoria celulară a corpului, cea care păstrează toate experiențele noastre anterioare, se activează. Astfel că senzații timpurii, amintiri arhaice, poate chiar mai vechi decât propria existență așa cum o cunoaștem, de la naștere încoace, emoții puternice, imagini arhetipale, toate pot fi trăite într-o stare extinsă de conștiință, oferindu-ne posibilitatea să integrăm de la un alt nivel conținutul apărut, în personalitatea de acum. Imensa bogăție a trăirilor posibile într-o astfel de experiență ne poate deschide o poartă importantă către cine suntem și ce potențial avem cu adevărat.

Vă aștept cu drag să călătorim împreună!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 10 martie, 10.00-18.00 – Duminică, 11 martie, 10.00-15.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

Locuri limitate la 14 participanți.

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: 320 lei (280 lei pentru studenți sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Cristina Flueraş

Psiholog, psihoterapeut

0723 335 105

www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment