Dezvoltarea sinelui la Fundația Calea Victoriei

-Fundația Calea Victoriei te invită la atelierele de relaxare și autocunoaștere pe care le-a pregătit pentru tine. Pentru o viață armonioasă și echilibrată este nevoie de introspecție și aplecare asupra propriului sine.

Care este contribuția ta la scenariul vieții? Cât de conștient ești de felul în care te afectează alegerile din viața ta? Cum te raportezi la propriul sine? Dar și cum poți folosi principiile taoiste pentru o viață împlinită?

  • Ne dorim o viață armonioasă și echilibrată în care toate dorințele noastre se împlinesc cu ușurință și bucurie. Te întrebi totuși de ce nu se întâmplă acest lucru, de ce îți este teamă să iei o decizie și să faci o schimbare majoră în viața ta.

În spatele unui comportament pe care nu reușim să-l schimbăm, al nehotărârii, al conflictelor interioare, se află părți ale personalității care acționează autonom și sunt diferite de atitudinea conștientă. Atelierul ALEGERI CONȘTIENTE: Primul pas spre fericire, cu Laura Pecie, din 21 Martie te ajută să înțelegi aceste părți care se formează pe baza experiențelor de viață și a convingerilor dobândite și astfel poti să le folosești în beneficiul tău.

  • Dacă viața ta ar fi un film, care ar fi contribuția ta la acest proiect? Ți se potriveste rolul pe care îl interpretezi? Cine îți dă indicațiile regizorale? A cui e vocea care îți șoptește replicile? Apropos, îți place acest film?

Dacă viața ta ar fi un film…” – Atelier de dezvoltare personală, din 28 Martie te invită să descoperi câte din convingerile/responsabilitățile pe care ți le-ai asumat sunt chiar ale tale, să-ți amintești și să-ți recuperezi ființa profundă, starea naturală de bucurie, entuziasm și creativitate.

Știi că poți oricând să alegi un alt rol, complet diferit, în acest film sau în altul?

Acest curs va aprofunda conceptul de „Sine” așa cum apare în filosofie și în mistică, cu toate permutările posibile ale acestor două domenii atât de strâns legate și, totuși, fundamental despărțite.

Taoismul îţi rafinează percepţia, te ajută să vezi miracole în lucrurile dintre cele mai banale, te îndeamnă să constaţi că simplitatea este cea mai mare artă şi cea mai directă metodă de a rămâne în armonie cu universul.

Referitor la percepţie, un vechi principiu taoist afirmă : „Când schimbi felul în care priveşti lucrurile, lucrurile la care te uiţi se schimbă.”

Dacă dorești să participi la unul dintre cursurile de mai sus te rugăm să faci înscrierea la contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii despre aceste cursuri și despre Fundația Calea Victoriei poți găsi la www.victoriei.ro

Leave a Comment