Factorul X in evolutia noastra cu Swami Ananda Saraswati

Oriunde ne-am afla pe calea spirituală, întotdeauna apare imboldul de a căuta acel ingredient care ține totul laolaltă; acel ceva care ne motivează să ne continuăm căutările în aflarea adevărului absolut. Factorul necunoscut poate apărea ca surprinzător, prea banal sau supărător, de aceea avem tendința să-l ignorăm. Acesta este însă, instrumentul care ne poate deschide ușa către libertatea totală. Întrebarea este: ne dorim acest lucru? Dorim să fim liberi cu adevărat?

Ne vom lăsa ghidați în aflarea răspunsurilor de către Swami Ananda Saraswati, călugăr în tradiția hindusă, Maestru Yoga și Vedanta, care vine pentru prima dată la București din Ashramul Yoga Vidya Gurukulam, aflat pe malul fluviului Gange.

Swami Ananda Saraswati a practicat Yoga şi Meditaţia în diverse locuri, alocând timp preţios perioadelor de izolare în liniştea sacră a Munţilor Himalaya. El este la rândul său discipol al celui mai cunoscut Maestru al Vedantei, Swami Dayananda Saraswati. De asemenea, este autor a peste 30 de cărţi publicate în diferite limbi și Editor Fondator al ziarului ‘Ama Vivek’, redactor pentru o serie de publicaţii în limba oria, vorbită în estul Indiei. Fondatorul Centrelor Yoga Vidya şi a Fundaţiei Vidya Vahini Trust, cu Ashramul Yoga Vidya, din sudul Indiei, Chennai şi Yoga Vidya Gurukulam din munţii Himalaya.

Swami Ananda Saraswati se află necontenit în serviciul societăţii oferind prelegeri, conferinţe şi seminare pe tema cunoşterii de sine (Self Knowledge) şi Yoga, nu doar în India, ci şi în: Noua Zeelanda, Malaezia, Singapore, Japonia, Italia, Elveţia, Germania.

Participarea la acest eveniment se face pe baza înregistrării prealabile, la acest link:
https://docs.google.com/forms/d/1rvvuxwNUeJ0W6haKNBCEE3KPg2d4HV_0Q87YG-3kdxA/edit?ts=591c21b3

Donație sugerată: 50 Ron
Pentru detalii suplimentare, ne găsiți la 0731 770 860 sau contact@hermitageurban.ro
______________________________________________________
Evenimentul face parte din Festivalul “Namaste India”, ediția a IX-a, ce va avea loc la București în perioada 12-24 iunie. Pentru
programul complet al festivalului, urmăriți site-ul www.namasteindia.ro și pagina https://www.facebook.com/NamasteIndiaFestival

Leave a Comment