Ghizii Fericirii – Alan Watts la Seeds for Happiness

Joi, 29 Noiembrie 2012, 19:00 – 21:00, Centrul Seeds for Happiness, sala Focus

Alan Watts: ghizii fericirii

Alan Watts (1915–1973) s-a nascut in Marea Britanie, dar a trait mai ales in Statele Unite. Teolog ca pregatire (MA si doctorat in teologie), a fost foarte devreme atras de Orient, cu precadere de budismul Zen (chan, in varianta chineza), relevant in acest sens fiind faptul ca prima sa carte, The Spirit of Zen, a fost scrisa la varsta de douazeci de ani. Dupa ce a ajuns in Statele Unite, in 1938, a lucrat ca editor, consilier in probleme de religie si profesor universitar, tinand nenumarate conferinte si cursuri pe diverse teme din sfera religiei si filozofiei comparate. A ocupat diverse functii oficiale, printre altele si pe cea de decan al Academiei Americane de Studii Asiatice din San Prancisco.

Cel care ne va impartasi din cunoasterea lui despre autorul Alan Watts este  Mihai Popa-Radu,  fondatorul si coordonatorul Centrului Seeds for Happiness.Mihai Popa-Radu este Managing Partener al companiei Seeds for Succes, una dintre cele mai reputate firme  pe zona de Executive Coaching si facilitarea schimbarii din Romania. Totodata el este membru fondator al Asociatiei Romane de Coaching (ARC) si membru al International Coach Federation si European Coaching Institute.

Se spune ca daca nu impartasim in viata noastra compania unor oameni care ne hranesc uman si spiritual ne stingem pur si simplu, iar compania altora ne da inspiratia si energia de care avem nevoie sa crestem si sa evoluam. Cateodata noi avem nevoie de compania si invatatura lor, altadata altii au nevoie de compania si invatatura noastra.

In cadrul serii puteti castiga in cadrul unei tombole, o carte a editurii Herald.

Donatie sugerata: 15ron.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro/ mobil: 0760 907 466/ telefon: 021 337 482.

Leave a Comment