Grup de dezvoltare personala cu 3 psihologi: Bucuresti

Va oferim posibilitatea de a participa gratuit la un grup de dezvoltare personala în cadrul caruia vom utiliza metode experiențiale precum: meditatia creatoare, jocul de rol, dramaterapia si exercitii provocative. Grupul va fi condus de 3 psihologi, masteranzi la Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare si Dezvoltare personala (PEU), Universitatea Bucuresti.
Vom aborda teme legate de dezvoltarea personala cum ar fi: cunoasterea de sine, autoacceptare mai buna, gestionarea rolurilor in relatii. Urmarim obtinerea unei mai bune autocunoasteri, autoacceptari si autonomii, dezvoltarea capacitatii de gestionare a relatiilor apropiate, identificarea si transformarea scenariului de viata si a patternului de comportament dezadaptativ, deblocarea resurselor creative pentru a putea dezvolta diferite strategii adaptative. Grupul are un numar limitat de 12 participanti. Locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierii.
Vor avea loc 10 intalniri stabilite de comun acord, de cate 4 ore, in Complexul Studentesc Leu , situat in B-dul Iuliu Maniu nr. 1 – 3, sector 6, Bucuresti,  in cladirea Facultatii de „Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei”, etajul 5, sala 510, statia de metrou Politehnica.
Pentru mai multe detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati pana VINERI (10.10.2013) pe adresa de email: rosu.iuliana.i@gmail.com sau la numerele de telefon :

Lavinia Bucur 0726.349.962

Iuliana Rosu 0733.980.154

Filip Popovici 0729.136.460

Leave a Comment