Initierile Munay Ki – 07, 08 decembrie 2013 – Bucuresti

munay-ki7-8

07 si 08 decembrie, ora 10:00, Bucuresti

Tot ceea ce este legat de acest eveniment porneste de la ceea ce inseamna Munay Ki, adica “Te iubesc” sau “Fii ceea ce esti!“

Am fost intrebat de multe ori ce legatura exista intre traditia romaneasca si calea samanului de peste ocean, din America de Sud. Si raspunsul a venit de-a lungul timpului, prin interactiunea cu noi si noi grupe de oameni care au primit initierile. S-a creat o poveste. Am pasit in lumea mitului si a legendei, acolo unde samanul cauta vindecarea pentru cei care vin la el pentru ajutor. In trecutul indepartat, dincolo de ceea ce a ramas scris pe papirusuri, in piatra sau pe tablite de lut, era o lume cu totul si cu totul altfel decat cea pe care o putem vedea azi. Oamenii aveau nativ capacitati pe care noi le numim azi “extrasenzoriale” sau “paranormale” si traiau in acest firesc zi de zi. In cadrul acelor societati existau anumiti indivizi care aveau puterea de a vindeca, da PUTEREA, pentru ca iti trebuie o anumita fermitate si hotarare pentru a deveni canal pentru lumina divina si a nu te lasa influentat de “distragerile” din Universul exterior. De acolo vin, transformate in timp si “traduse” pe limba noastra, aceste initieri, care pornesc procesul de re-aminitire pentru aducerea in manifestare a acelei parti din noi pe care Alberto Villoldo o numeste “Homo luminous”. Ce este acest Homo luminous? Pur si simplu acel individ care va trai undeva peste 10.000 de ani si va avea esenta din acelasi suflet din care provii si tu. Si pentru ca samanii sunt cunoscuti ca find “calcatori peste timp” procesul acesta este absolut normal si se transmite de mii de ani prin traditie orala si prin ritualistica propriu zisa.

Desigur ca si in societatea pelasga si mai apoi cea daca au fost semne ale unor asmenea traditii, chiar cuvantul “solomonar” care desemneaza un asemenea individ (saman) are aceiasi radacina lingvistica. Povestile despre ei le puteti gasi pe internet sau in basmele pe care bunica sau bunicul le spuneau atunci cand eram mici, la lumina focului din soba, o traditie pe care o putem identifica cu siguranta ca fiind samanica. Totul se leaga intr-un mod extraordinar si daca suprapun peste toate aceste fapte informatia ca mie si sotiei mele Munay Ki-ul ne-a schimbat viata, ne-a adus impreuna si ne-a asezat pe calea dreapta pe care pasim acum, ajung la concluzia fireasca prin care razbate puterea si frumusetea transformatoare a acestor 9 initieri.

Ce vom face practic? Vom porni intr-o calatorie de re-gasire in care vom parcurge trei etape, intr-un mod natural si firesc, intr-o atmosfera unica, intr-o combinatie unica de participanti, intr-un spatiu sacru, spatiu care este unul dintre principalele ustensile pe care samanul le foloseste pentru a trece dincolo de planul fizic pentru a aduce echilibrul si armonia ce produc vindecarea.
Am sa pasesc alaturi de voi in Ritualul vindecatorului care deblocheaza si amplifica chakrele din palme, in acelasi timp pornind procesul de vindecare interioara a fiecaruia, pentru ca nu se poate ca cel care vindeca sa nu aiba deja vindecate acele parti din el care se vor vindecate in altii. Este un proces firesc de realiniere interioara cu cine suntem cu adevarat. Apoi vom trece prin prima serie de procedee de protectie – daca aveti curiozitatea si chemarea Roata Medicinei vi le va oferi inca o data intr-o forma mai aproape de traditii peruane si nu de cele adine pe care le urmam in cadrul Initierilor Munay Ki – si anume vom instala 5 benzi de protectie formate din cele 5 elemente care stau la baza Universului fizic: pamantul, apa, focul, aerul si lumina. Pasul urmator va aduce in corpul luminos al fiecaruia seminte de lumina care conecteaza fiecare chakra cu un arhetip – animal totem, de tipul lupului dragon care era steagul dacilor liberi – ce reprezinta in memoria ancestrala a Pamantului planurile de manifestare aferente primelor 4 chakre si cele trei lumi interioare in care ne manifestam aferente ultimelor trei chakre. In finalul primei etape – etapa de deschidere pe plan energetic – subtil pentru pregatirea primirii initierilor ce vin de-a lungul lineajelor samanice – vom trasa filamente de lumina pentru a porni procesul prin care clarvederea si clarsimturile in general incep sa se manifeste in plan constient pentru fiecare.

Apoi vom pasi pe urmele unor fiinte de lumina din trecut si din viitor ce ne vor conecta cu ceea ce in traditia populara locala se chemau Mosi, in cazul acesta numele lor fiind de Pastratori: Pastratorii Zilei, Pastratorii Intelepciunii si Pastratorii Pamantului. Fiecare pas pe care il vom face ne va aduce mai aproape de esenta interioara a fiecaruia, pornind mai intai procesele de vindecare a femininului si a masculinului interior, in acelasi timp oferind darul vindecarii si al intelepciunii, apoi ajungand aproape de paznicii sisteului solar si de cine vom fi peste 10.000 de ani. Toti acesti pasi pe care ii vom face impreuna vor fi acompaniati de cate o calatorie samanica – meditatie ghidata pentru a intra in contact cu o parte a naturii tale interioare – ce ne va introduce fiecare tema abordata in parte. In final, acumuland toate informatiile si energiile ce se vor fi transferat deja catre fiecare dintre cei prezenti, vom pasi intr-o zona a magicului si a mitului, acolo unde problemele pe care abordarea vietii strict din perspectiva planului fizic (corp – minte) se dizolva si vom face ultimii pasi din acest proces. Ultimele doua Ritualuri, Pastratorii Stelari si Ritualul Creatorului aduc in structurile noastre “semnaturi” energetice si informationale de foarte inalta vibratie si ne conduc spre schimbarea noastra pana la nivel de ADN, activand parti din noi pline de lumina vindecatoare: Constiinta Cristica si Buddhica.

Pe langa ceea ce vom lucra la nivel subtil, vor exista informatii care vor creiona lumea samanica – atat prezentare cat si dialoguri si parte de feed-back imediat dupa procese – si bineinteles ca in spatiul sacru ce se creaza cu totii suntem oglinzi ai celorlalti si atunci de cele mai multe ori apar informatii din plan subtil pe care le vom traduce impreuna, acest proces apropiindu-ne si mai mult de acea esenta care aduce in viata noastra echilibrul si armonia. De altfel, intraga filosofie samanica este infasurata in jurul ideii de armonie si a ideii ca nu exista Pacatul Originar si ca noi, oamenii, nu am parasit niciodata Gradina Edenului, aceasta fiind minunata noastra mama: Pachamama (Mama Pamant). Pe langa ritualistica propriu zisa, ce include pe langa transmisii deschiderea spatiului sacru personal si pentru spatiul in care se lucreaza sau ritualul focului veti primi si suportul de curs ce contine informatii despre tot ceea ce se petrece in cele doua zile, un dvd cu filmele de perezentare ale societatii Four Winds – in cadrul carora prezentarea este realizata de chiar Dr. Alberto Villoldo – si cu muzica ce ne insoteste la fiecare pas, o diploma de participare si Piatra Pi. Piatra Pi este primul element care poate insemna petru fiecare dintre noi primul pas in samanism, pentru ca se poate folosi la vindecari – personale sau ale altora – si poate face parte, in cazul in care simtiti si doriti din mesa samanului. Daca timpul si vremea ne permite putem pasi si in jurul focului, sau vom invata cum sa legam focul, ciclurile lunii si intentiile noastre de eliberare a unor “probleme” din viata noastra sau de amplificare a unor elemente pozitive.

Singura cerinta pentru cei care vor participa este sa se deschida si sa primeasca ceea ce se transmite in cele doua zile de Initiere.
Sa isi deschida inima si mintea si sa se lase purtati catre adevarul interior, catre esenta. Asadar va asteptam sa pasim in lumina si in armonie pe 07 si 08 decembrie, incepand cu ora 10:00 pana in jurul orei 17:00 sau 18:00.

Locatia exacta si alte detalii legate de curs le puteti obtine la numarul de telefon 0723.225.802 sau la adresa de email razvan@harmonygroup.ro. Desigur ca inscrierile se vor face tot la adresa mai sus mentionata sau la numarul de telefon. Am rugamintea sa va inscrieti pentru ca sunt detalii de punctat si materiale de pregatit si este important si pentru noi sa avem cu cateva zile inainte numarul de persoane inscrise ferm.

Investitia este de 250 ron si include pe langa initierile propriu zise si toate materialele necesare (surport de curs, dvd, piatra Pi, diploma) pentru ca fiecare dintre voi sa poata da mai departe aceste ritualuri in forma aleasa.

Cu cel mai mare drag,
saman Razvan

Leave a Comment