Lucruri de facut in natura in vara lui 2016

vara2016

A petrece timp în natură produce relaxare și energizează. Acum, că e vară, iată cinci modalități simple de a ne încărca cu energie, de a ne echilibra sistemul psihosomatic și de a facilita vindecarea sufletului:

1. Umblă desculț. Fie că o faci in pădure, pe plajă sau în parc, umblatul desculț te readuce în conexiune cu pământul, te face mai conștient (nu vrei să calci pe o creangă, un ciuline sau o piatră ascuțită) și te încarcă cu energie.

2. Stai pe marginea unei ape. Marea, un lac sau o apă curgătoare înlesnesc accesul la inconștient (așadar la intuiție și creativitate), spală energiile mai dificil de asimilat și purifică gândurile. Pe malul unei ape curgătoare e mai ușor să intrăm în contact cu energiile aflate în perpetuă mișcare ale vieții și să le conștientizăm și în interiorul nostru.

3. Ascultă vântul prin frunze. Natura ne vorbește, e suficient să ne oprim din pălăvrăgeala interioară și să o ascultăm. Fiecăruia ne trasmite un mesaj personalizat, așa că ascultă cu atenție.

4. Îmbrățișează un copac. Vei intra în contact cu o ființă care are alt ritm de viață și iți vei îmbunătăți relatia cu intuiția. Pot să-ți vină în minte întrebări simple cum ar fi “oare unde mă grăbesc eu de fapt?”.

5. Cântă în ploaie. Copiii iubesc ploaia și n-au nicio reținere să se ude. Noi, cu spiritul nostru practic avem însă nevoie de umbrele și de pelerine care ne țin departe de atingerea picăturilor. Lasă copilul interior să se bucure de ea, cântă și dansează în ploaie, dă-ți voie să te uzi și să te murdărești. Traiul modern e excesiv de aseptic și prin aceasta, o dată în plus ne deconectează de o parte fundamentală din noi.

Leave a Comment