Practica unui Bodhisattva în 37 de versete cu JANGCHUB PHUNTSOK

banner-630x300-final

17-19 Ianuarie 2014, Centrul Seeds for Happiness, Bucureşti

Asociaţia Rabten Compassionate Wisdom vă invită cu drag la un eveniment deosebit despre “Practica unui Bodhisattva în 37 de versete” – Prelegeri susținute de călugărul tibetan JANGCHUB PHUNTSOK.

Prelegerile sunt un prilej rar de a experimenta în direct Logica Perfectă, Etica Perfectă și Ințelepciunea ca aspecte fundamentele aflate, în viziunea buddhismului tibetan, la baza transformării individuale care să ne ajute să devenim în final fericiți.

Venerabilul Lati Rinpoche (care este unul dintre consilierii filozofici ai Sfinției Sale Dalai Lama). Din 1991, el a studiat la Centrul de Înalte Studii Tibetane din Elveţia (Centre d’Etudes Tibétaines Rabten Choeling , sub îndrumarea Venerabilului Gonsar Tulku Rinpoche, vorbește fluent limba tibetana și și-a însușit prin cunoaștere și experiență, multe subiecte din buddhism.

Ce este un Boddhisattva? În budismul Mahayana, bodhisattva este o fiinţă care aspiră cu putere să dobândească starea de Buddha prin exercitarea şi amplificarea sistematică a virtuţilor şi calităţilor perfecte (paramita) dar care renunţă să se bucure de Eliberarea Supremă (Nirvana) atâta timp cât toate celelalte ființe umane nu sunt încă complet eliberate din ciclul existențelor. Bodhisattva cultivă permanent o generozitate lipsită de atașamente şi așteptări. Bodhisattva este complet pur şi neîntinat, muncind fără încetare şi din toată inima, în beneficiul ființelor.

Dacă ești interesat să descoperi care sunt practicile unei astfel de ființe perfecte şi cum poţi păşi pe această cale, vă recomandăm din inimă acest rar eveniment!
—————————————————————————————-

Mai multe detalii: http://rabten.ro/practica-unui-bodhisattva-in-37-de-versete
Detalii şi înscrieri : info@rabten.ro, 0744 424 072, 0740 206 866

Vă mulțumim pentru interes şi vă aşteptăm cu bucurie!

Leave a Comment