Respiratia Holotropica: o experienta de zi cu zi: 23-24 ianuarie

1528541_10201822270291640_1131315844_n

Joi si vineri, 23-24 ianuarie, 18.00 – 22.00, Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti

De data aceasta, va propunem o noua abordare a Respiratiei Holotropice – un atelier de doua seri, in care vom explora TRAIREA si apoi INTEGRAREA experientei in contextul vietii de zi cu zi, raspunzand la cateva intrebari esentiale:

* Ce sens are experienta pentru mine?
* Ce daruri imi aduce Respiratia Holotropica in acest moment al vietii mele?
* Ce voi face cu aceste daruri?

Potentialul unei sedinte de Respiratie Holotropica este enorm: sensibilizarea si largirea perceptiei catre niveluri de existenta pe care mintea liniara in mod obisnuit nu le poate cuprinde, deschiderea catre propria capacitate organismica de vindecare, prin catharsis la nivel emotional si psihosomatic, echilibrarea la nivel subtil a dinamicilor relationale, schimbarea viziunii asupra lumii si modificarea sistemului de valori, activarea creativitatii, prin re-cunoasterea apartenentei la universul holografic pe care il cream impreuna si fiecare in parte.

Cu toate acestea, ramane intrebarea: Cum anume integrez experienta holotropica in viata de zi cu zi? Asa cum am vazut, de multe ori aceasta valoroasa experienta ramane “suspendata”, decupata de viata de zi cu zi, ca si cum experienta cotidiana si cea spirituala ar fi doua registre separate, fara legatura intre ele. Tindem sa catalogam experienta tot prin paradigma dualista: aici si acolo, interior si exterior, uitand ca in fapt, Holotropic inseamna indreptare spre intreg, deci cuprindere a tot ceea ce exista in unitatea fiintei.

Desi la nivel energetic, experimentarea unei stari extinse de constiinta ramane inscrisa in memoria corporala, totusi pretioasele daruri pe care ni le poate aduce Respiratia Holotropica au nevoie de integrare la nivelul Eului – nivelul rolurilor pe care le jucam, al relatiilor si al situatiilor din viata noastra, ce se intampla aici si acum.

Respiratia Holotropica devine un excelent instrument terapeutic in momentul in care ancoram experienta, oferindu-i un SENS in ansamblul vietii de zi cu zi. Nicio experienta si niciun moment nu apar in viata noastra prin hazard. Tot ceea ce vine spre noi sau ne atrage atentia este o invitatie catre invatare, autocunoastere si atitudine constienta a felului in care ne petrecem in lume.

Asadar, va invitam la traire, asumare si incorporare a experientei holotropice in existenta de zi cu zi. Va invitam la a aduce laolalta toate planurile existentei si a integra spiritualitatea, energia, creativitatea, trairile emotionale, increderea, puterea interioara, in realitatea vietii noastre cotidiene.

Iata aici mai multe detalii despre Respiratia Holotropica.

Te asteptam cu drag !

Program: Joi si Vineri 23, 24 Ianuarie 2014, 18.00 – 22.00

Cost: 200 de lei – acest workshop presupune asumarea participarii la ambele seri – (160 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse)

Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 21 Ianuarie (inclusiv).

Terapeuti:

Cristina Flueras – psiholog, terapeut transpersonal, psihoterapeut Gestalt
Cristina este psiholog (Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea din Bucuresti) si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Cristina este psihoterapeut – formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie din Romania) si in formare in metoda transpersonala a Constelatiilor Sistemice (Familiale) (Jutta Ten Herkel – Marea Britanie).
Facilitator workshop-uri de creativitate si autocunoastere prin pictura (Facultatea de Arte Plastice, Bucuresti).

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

Leave a Comment