Respiratia Inimii la Drumul spre Centru: 18 aprilie 2013

65601_10200154960129928_1738145598_n

Respiratia este mult cu mult mai mult decat un proces fiziologic. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare a straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

La ce ne ajuta sa “lucram” cu inima sau sa “ne deschidem inima”?

Inima are un camp electromagnetic imens, un camp vibrational puternic. Asta inseamna ca dezvoltandu-ne obisnuinta de a trai in inima si aducand armonie in acest spatiu central al fiintei noastre, aceasta armonie se propaga in restul campului energetic, vindecand emotii, echilibrand straturile noastre profunde si aducand liniste si curgere fireasca in corp, la nivel celular.

Cand ne deschidem acestei imense dimensiuni a inimii, realitatea exterioara se transforma, pentru ca modul in care ne raportam la ea se transforma. Relatiile capata alta calitate – campul nostru electromagnetic influenteaza toate fiintele cu care intram in contact. Aducand vindecare si echilibru noua, aducem vindecare si echilibru in familiile noastre si in spatiul nostru social, contribuind astfel la schimbarea pa care o dorim in lume.

Te asteptam cu drag !

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti, pensionari si persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

cu:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Leave a Comment