Respirația Inimii și darurile lui Moș Crăciun

 

banner-craciun-tc

Sâmbătă, 17 decembrie, 10.00-12.30
participare pe bază de donație oferită copiilor bolnavi de cancer

Dragilor,

am primit în ultimii ani nenumărate daruri de la Viață, daruri pentru care simt o imensă recunoștință. Îmi doresc să dăruiesc și eu, la rândul meu, din ceea ce sunt și înțeleg acum. Vreau să împărtășesc cu voi o dimineață dedicată bucuriei și armoniei sufletului, echilibrării forțelor feminine și masculine în interior și conectării cu magia acestor zile de sfârșit de an, ce ne învață atât să fim generoși, cât și să-i permitem ghidușului copil interior să viseze, să se bucure de surprize și să vadă miracole devenind realitate. Despre asta este Crăciunul, nu-i așa?

Când eu și fratele meu eram mici, mama ne croșeta povești detaliate despre Moș Crăciun, despre cum intra el pe fereastra casei unde locuia cu surorile ei, aducând cu el zăpadă pe picioare și sacul plin de bunătăți. Trăiam cu totul lumea magică a Moșului blând și generos și-l așteptam de fiecare dată cu un amestec de entuziasm maxim și ușoară teamă, ca în fața unui zeu atotștiutor, de vreme ce-i era cunoscut tot ce doream să-mi aducă. Ani la rând, Moșul a venit în carne și oase la noi acasă, așa că pentru mine era cât se poate de real. Era momentul preferat al anului, plin de cadouri și de voie bună.

Așa că împreună cu Moș Crăciun, vă invit să primiți daruri în inimă și să dăruiți la rândul vostru, după vorba dar din dar..:).

Vom face o meditație blândă, foarte dragă mie – Respirația Inimii. Ea ne va ajuta să ne extindem conștiința dincolo de corpul fizic și să călătorim prin fiecare centru energetic, simțind ce se întâmplă în interior. Prin atenție, intenție și mișcare conștientă, putem să ne aducem daruri și să echilibrăm eventualele zone în care simțim că energia nu curge liber și ușor. Respirația Inimii este un mod minunat de conectare cu sine și de deschidere lină și naturală a inimii, astfel încât să-l întâmpinăm bucuroși pe Moș Crăciun.
Mai multe despre
Respirația Inimii puteți citi aici.

Vom vizita apoi tărâmul Moșului, unde vom primi cadouri pentru noi, pentru cei dragi nouă și pentru umanitate, astfel încât să începem noul an cu armonie și entuziasm. Pentru că noi suntem cei care creăm magia și miracolele.

Iar la sfârșit vă invit să ne adunăm la nuci și cozonac și o poveste…:)

Vă aștept cu tot dragul,

Cristina

Pentru participare: te rog trimite-mi un mail la cristina@traiesteconstient.ro

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: donație recomandată 50-100 lei, ce va fi oferită Asociației P.A.V.E.L, care sprijină copiii bolnavi de cancer (www.asociatiapavel.ro).

www.traiesteconstient.ro

cristina flueras psihoterapeutCristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup.

Leave a Comment