RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ – trăire și cunoaștere de sine, 21-22 aprilie, cu Cristina Flueraș

Dragilor,
de Sfintele Sărbători, vă doresc să vă conectați cu tot ce este mai curat, sfânt și plin de iubire în interior, cu Hri stul lăuntric! Să trăiți momente binecuvântate împreună cu cei dragi ai voștri!

Iar pe 21-22 aprilie, vă invit la o nouă întâlnire cu sine, prin Respirație Holotropică, pentru ca apoi, prin art-terapie și cu suportul grupului să aducem darurile din experiență în lume, în exterior, să le conștientizăm și să ni le asumăm, integrându-le în viața noastră.

Respirația Holotropică ne deschide porțile către zone din noi înșine pe care uneori nici nu le bănuim – unele ne ajută să vedem cât de bogați suntem în interior și câte resurse avem, altele ne oglindesc răni pe care suntem pregătiți, în sfârșit, să le privim și să le vindecăm.

Corpul, emoțiile și gândurile noastre sunt toate unite prin respirație – puntea de legătură cu energia vitală, cu viața. Într-o stare de conștiință extinsă, așa cum este Respirația Holotropică, memoria celulară a corpului, cea care păstrează toate experiențele noastre anterioare, se activează. Astfel că senzații timpurii, amintiri arhaice, poate chiar mai vechi decât propria existență așa cum o cunoaștem, de la naștere încoace, emoții puternice, imagini arhetipale, toate pot fi trăite și integrate la un nivel superior, în personalitatea de acum.

Ce înseamnă “holotropic”?

Termenul înseamnă îndreptare spre întreg. Holos, în greceşte, înseamnă întreg iar trepein, a se îndrepta către, a se mişca într-o anumită direcţie. Astfel, accentul este pus pe tendinţa naturală a organismului uman de autoreglare şi vindecare, de îndreptare spre starea de unitate, iar dificultăţile la nivel somatic sau psihospiritual sunt văzute ca rezultat al fragmentării şi al înstrăinării de sine. Ca în toate terapiile holiste, omul este privit ca un întreg, având o tendinţă înnăscută şi spontană spre însănătoşire.

Mai multe despre metoda terapeutică a Respirației Holotropice puteți citi aici.

Vă aștept cu drag să călătorim împreună!

Cristina

Program:

Sâmbătă, 21 aprilie, 10.00-18.00 – Duminică, 22 aprilie, 10.00-15.00

Pentru înscriere și detalii: cristina@traiesteconstient.ro

Locuri limitate la 14 participanți.

Adresa: Str. Ocolului nr. 20, București (zona Piața Gemeni)

Cost: 320 lei (280 lei pentru studenți sau persoane cu venituri reduse)

Facilitator:

Cristina Flueraș este psiholog și psihoterapeut Gestalt în supervizare (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. De asemenea, a parcurs module de formare în metoda Constelațiilor Sistemice, cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Din 2012, este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti). În lucrul său cu oamenii, a reușit să îmbine armonios dimensiunea terapeutică a artei cu terapia tradițională și cea transpersonală, în sesiuni individuale sau de grup. Mai multe despre Cristina puteți citi pe www.traiesteconstient.ro

Cristina Flueraş
Psiholog, psihoterapeut
0723 335 105
www.traiesteconstient.ro

Leave a Comment