Respiratie holotropica: workshop de vindecare si autocunoastere

respiratie-holotropica-drumul-spre-centruDe ce prin Respiratie Holotropica?

Respiratia Holotropica este o puternica intalnire cu sufletul, cu ceea ce este prezent in noi si se cere vazut, trait, exprimat, eliberat. Este o cale a intregirii, a aducerii acasa a energiilor ratacite, a emotiilor reprimate, a amintirilor ce se vor constientizate si reintegrate de la un alt nivel de intelegere.

In Respiratia Holotropica fiecare are acces la propria intelepciune vindecatoare interioara. In timpul unei sesiuni, aceasta intelepciune aduce o combinatie ideala si unica de experiente ce pot include ale istoriei personale, moarte si renastere psihologica, experiente ce tin de domeniul transpersonal si de realitatea mai vasta si mai adanca la care suntem toti conectati. Cu ajutorul respiratiei accelerate (respiratia de foc, cum mai este numita) si al unui colaj muzical special creat pentru a sustine aceasta calatorie, intr-un cadru sigur, se intra intr-o stare de constiinta modificata ce permite auto-explorare la nivel profund, transformare personala si vindecare.

Tehnica Respiratiei Holotropice a fost introdusa in aceasta forma de psihiatrul de origine ceha Stanislav Grof si sotia sa, Cristina Grof. Stanislav Grof este unul dintre fondatorii si teoreticienii psihologiei transpersonale, cea care largeste cadrul de intelegere si de cuprindere a experientelor umane, considerand omul o fiinta de natura spirituala, intrupata, aflata intr-o calatorie a Constiintei. Acest fapt este in concordanta cu toate traditiile mistice ale lumii. Tot universul exista inauntrul nostru si se oglindeste, sub forma de perceptie, “in afara” noastra. De aceea, realitatea fiecaruia este o suma de perceptii care, intarite prin repetitie, devin constante definitorii si creeaza astfel lumea noastra.

Ce ne aduce Respiratia Holotropica?

  • liberarea de vechi dureri si blocaje energetice
  • claritate mentala si echilibru emotional
  • constientizarea si eliberarea de “pattern-uri” disfunctionale
  • creativitate si vitalitate
  • armonie interioara

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu 3 zile inainte de eveniment. Multumim pentru intelegere.

Te asteptam cu drag !

cu:

Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

Leave a Comment