Medicina samanica cu Peter Burton: sa invatam sa comunicam din inima

10-11 noiembrie 2012,  Bucuresti – sala Fotocabinet, Lipscani, nr. 41

Medicina samanica va invita la un curs facilitat de Peter Burton, partenerul lui Chris Waters, care ne propune sa parcurgem distanta de numai 30 cm care separa mintea de inima, invitandu-ne in cea mai scurta si benefica calatorie pe care o putem face vreodata. Vom descoperi moduri simple dar puternice de a permite inimii noastre sa ne ghideze comunicarea.

Chris Waters si Peter Burton au studiat cu Samanii Q’ero, ultimii dintre Laika, cei ce trăiesc pe vârfurile muntilor Anzi, cred că nu am părăsit niciodată Grădina, că suntem Păstrătorii Ei si cocreatori cu Universul clipă de clipă. Onorând legatura cu Mama Pământ, marele Feminin, ne aducem în relaţia justă, AYNI, cu noi înşine si tot ceea ce ne înconjoară, astfel încât să accesam Abundenţa Universului.

Roata medicinei cuprinde tehnici de vindecare si transformare interioară, folosite si transmise oral din generatie în generatie de către vindecătorii Q´ero. Prin păsirea în spirala Rosii invătăm să privim prin ochii samanului si să ne schimbăm starea de perceptie asupra lumii, ieşind din strânsoarea fricilor si a limitărilor si păsind în destinul pe care l-am visat dintotdeauna. Roata Medicinei este o călătorie către Centrul fiintei noastre, către propria lumină, gratie, putere si întelepciune, învaţându-ne să ne manifestăm prin MUNAY – iubire necondiţionată, YANCHAY – întelepciune, si YANKAY – putere, puse în serviciul comunitaţii.

Inscrieri si contact contact: Marius Plesea – tel 0723552481, marius.plesea@britishgallery.ro. Mai multe detalii despre toate aceste cursuri puteti gasi pe site-ul: www.medicinasamanica.ro  si pe site-ul lui Chris Waters www.spiritoftheinca.com

Pretul cursului este de 150 de lire sterline.

 

Leave a Comment