Transformarea energiei – Folosirea energiei negative pentru a crea energie benefica

Intre 7 si 9 septembrie la Iasi se va desfasura un workshop de doua zile si jumatate cu Vernon Foster (Wakia Un Manee), workshop a carui tema principala va fi agresivitatea versus blandete.

Premiza de la care se porneste e ca societatea din ziua de azi a luat forma unei boli, o boală de care nu ne putem ascunde. Ființele umane sunt purtătoare atât ale bacteriilor fizice, cât și ale celor spirituale, fiind astfel parte a acestei boli.
Există numeroase tehnici și metode terapeutice care au fost dezvoltate pentru a ne ajuta să înțelegem și să ne împăcăm cu această boală socială.
Acest curs propune o perspectivă nativ americană asupra problemei, întrucât culturile native aveau la dispoziție o varietate de unelte care le ajutau să se confrunte cu aceste situații în cadrul comunităților lor.
Participanților li se va da ocazia de a învăța cum să ia aceste unelte și să le implementeze în viețile lor de zi cu zi. Veți învăța cum să gestionați energiile negative fără a le elimina, ci printr-un proces de “reciclare”, care ajută la transformarea lor în energii benefice.
Acest curs va fi prezentat în cercul sacru pe care însăși participanții îl vor crea.
Participanții nu numai că vor învăța cântece folosite de popoarele native, dar vor și ajunge să înțeleagă importanța cântecului și a dansului pentru propria lor vindecare, pentru vindecarea celorlalți și, implicit, pentru vindecarea comunităților lor.

Workshopul va costa 130 de euro se va desfasura dupa urmatorul program:

Vineri: 19:00 – 22:00
Sâmbătă: 10:00 – 18:00
Duminică: 10:00 – 18:00

Pentru inscrieri: Ioana Madi Dumitrescu, 0726270909, mail: mady_dumitrescu9@yahoo.com

Cateva cuvinte despre Vernon Foster (Wakia Un Manee). Este un nativ american din tribul klamoth / modoc şi trăieşte învăţăturile spirituale ale naţiunii Lakota de peste 30 de ani. Vernon a fost activist nativ american din 1968 şi este actualmente director regional al Mişcării Indienilor Americani. El lucrează cu multe triburi, ajutându-le să creeze programe culturale şi educaţionale, fiind profesor şi vorbitor public. Participă la Dansul Soarelui şi este păstrător al pipei sacre, Chanumpa.
Ca vindecator, foloseste metode traditionale, specialitatea lui este să-i ajute pe oameni să se vindece şi să isi echilibreze energiile , folosind extracţia şamanică şi saunele de purificare .

Leave a Comment