Trecut vindecat, viitor armonios – Atelier de Constelații Familiale

 

constelatii-mai4

Sambata, 21 mai, 10:00 – 18:00

Fie că vorbim despre relațiile cu partenerii, cu părinții, cu copiii, cu colegii de serviciu sau cu necunoscuți, atunci când acestea nu sunt armonioase, cauzele blocajelor se află în inconștientul nostru. Dacă am fi conștienți care sunt aceste cauze, atunci am lua măsuri și am trece la acțiune. Problema apare atunci când nu știm ce să facem pentru a îmbunătăți situația și ne aflam într-un blocaj. Aceste blocaje își pot avea originea în evenimente din trecutul nostru mai recent sau mai îndepărtat (din adolescență sau copilărie) sau pot fi blocaje pe care le-am moștenit de la părinți și bunici.

Conștientizarea pattern-urilor moștenite transgenerational și onorarea destinelor înaintașilor oferă condițiile favorabile pentru a se produce o vindecare pe multiple niveluri, atât a sufletului persoanei care lucrează, cât și a sufletului familiei ca întreg. Drept urmare, e posibil să înlăturăm baraje din fluxul iubirii care curge prin noi dinspre strămoși către urmași, ceea ce ne ajută să găsim locul potrivit în cadrul familiei și să putem crea relații pline de armonie cu cei din jur.

Lucrând practic, în cadrul unui atelier de Constelații Familiale ne reamintim că noi îi purtăm în interiorul nostru pe toți strămoșii cu tot ceea ce au trăit, simțit și visat ei. Unele părți din ei ne-au sprijinit dintotdeauna, însă altele ne împiedică în mod inconștient să ne desprindem de trecut și să mergem mai departe pe calea propriului destin. Prin intermediul Constelațiilor Familiale putem conștientiza aceste blocaje și le putem alchimiza, transformându-le în resurse.

Dacă ai observat la tine și la familia ta anumite modele repetitive de comportament nesanatos, evenimente nefaste care revin ciclic sau răni nevindecate, te aștept să le explorăm și să le vindecăm împreună, onorându-ne strămoșii cu respect și smerenie.

Mai multe detalii despre metoda Constelațiilor Familiale poți citi aici: http://traiesteconstient.ro/constelatii-familiale-si-vindecarea-sufletului/

victor-flueras-psihologDespre mine
Sunt psiholog, consilier psihologic și facilitator de Constelații Familiale, metodă pe care am aprofundat-o sub îndrumarea Juttei Ten Herkel, Anglia. Am terminat programul masteral de psihoterapie, din cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică.

Program: 10:00 – 18:00

Locul desfașurării: Str. Ocolului, nr. 20, București.
Pentru înscriere și detalii: victor@traiesteconstient.ro.

Te aștept cu inima deschisă!

Leave a Comment