Victor Flueraș

victor-flueras-psihologAcum câțiva ani duceam o viață liniștită si comfortabilă. Studiasem Literele din pasiune și lucram ca freelancer în web design. Eram în general mulțumit, însă lipsea ceva și nu știam ce. Îmi doream să schimb lumea, însă nu știam cum aș fi putut să o fac.

Drept urmare am început o călătorie interioară pentru a mă cunoaște mai bine. Am vizitat locuri și am cunoscut oameni. Am gustat din diverse tradiții și curente spirituale, am experimentat câteva metode psihologice. Dintre toate, am rezonat cel mai bine cu Constelațiile Familiale, cu psihoterapia analitică și cu lucrul șamanic cu plante sacre. Fiecare dintre ele m-a ajutat să devin puțin mai conștient.

Călătoria continuă și acum. Am parte de diverse provocări. Viața mea nu mai e la fel de liniștită și nici la fel de confortabilă. Nu îmi mai doresc la fel de mult să schimb lumea, ci să mă schimb pe mine pentru a fi mai conștient.

Asta deoarece cred că fiind mai conștienți, putem aduce mai multă armonie, pace și iubire în relațiile cu ceilalți oameni. Cred că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și putem să ne vindecăm de boli ale sufletului cu care ne-am obișnuit atât de mult încât nici nu le mai considerăm nocive. Cred că ne putem aduce aminte cine suntem cu adevărat și care este menirea noastră în această existență. Cred că devenind mai conștienți de ceea ce e inconștient în noi, aducem acea fărâmă de conștiență în lume și astfel o facem mai bună.

Procesul meu de autocunoaștere continuă. Vă invit și pe voi să lucrăm împreună, spre a fi mai conștienți.

Victor Flueraș
Psiholog și psihoterapeut analist. Master la Asociația Română de Psihoterapie Analitică. Formare în metoda Constelațiilor Familiale cu Jutta Ten Herkel (Marea Britanie).