27 iunie, ora 18:30, Strada Dumitru Cariagdi 7, Bucuresti
”In visele noastre – stiu asta ! – facem cu adevarat calatoriile pe care parem sa le facem, vedem cu adevarat lucrurile pe care parem sa le vedem.” (Mark Twain)
Visele sunt o puternica poarta catre noi insine, catre diferite planuri ale fiintei noastre. Visele sunt realitati in sine, la fel de concrete ca realitatea noastra diurna. In masura in care calatorim liberi prin toate spatiile viselor, din ce in ce mai atent si mai asumat, devenim liberi sa experimentam adevaratele dimensiuni pe care le purtam in noi, constienti de infinitele Universuri la care avem acces – pentru vindecare si pentru implinirea destinului.
Da, pentru ca visele nu sunt ”doar” vise. Dupa ce Freud si Jung au dat ”startul”, din ce in ce mai multi medici, terapeuti si psihologi au inceput sa lucreze cu aceasta resursa fabuloasa si s-au dezvoltat din ce in ce mai multe scoli specializate pe analiza viselor si terapia prin vis. In felul asta, in sfarsit, viselor incepe sa li se dea atentia cuvenita.
Visele ne vorbesc despre noi, despre dorintele Sufletului, despre ce ne dorim cu adevarat si despre ce e de facut in sensul asta; despre parti din noi si despre ce are nevoie corpul; despre relatii si creativitate, trecut, prezent si viitor. Visele ne conecteaza la Campul de dincolo de minte si de personalitatea obisnuita; la vechi Traditii pe care le reinvatam, de care ne reamintim. Sunt sute si mii de povesti – adevarate ! – despre cum o anumita solutie a fost gasita in urma unui vis, o anumita carte s-a cerut scrisa in timpul unui vis, un anumit tablou a aparut pe lume tot in urma unui vis. Despre relatii vindecate cu persoane dragi de dincolo de Timp si indicii pretioase primite in timpul unui vis.
Visele:
• ne vorbesc despre dorintele sufletului
• ne invata despre sanatatea trupului si mintii
• ne poarta intre trecut si viitor, vindecand si eliberandu-ne calea
• prevestesc noi intalniri in viata noastra
• ne conecteaza cu resursele si cu energia noastra vitala
• ne arata calea implinirii destinului
”Dreaming is about waking up”, spune Robert Moss, creatorul metodei ”Active Dreaming”. Active Dreaming este o modalitate de a aduce visele in realitate, de a aduce energie si ghidare din lumea visului in viata de zi cu zi. Este o cale catre a trai constient – iar asta presupune sa reintram in contact cu copilul din interior si implicit cu darurile copilariei: spontaneitate, joaca si deschidere. Este o cale care ne indeamna sa ne amintim si sa spunem si sa traim Povestea noastra, intr-un fel in care poate fi auzita si primita de catre ceilalti. Dincolo de asta, este despre a intelege ca energia pe care o avem si atitudinea pe care o alegem au un efect ”magnetic” asupra lumii inconjuratoare, atragand/respingand intalniri si circumstante.
Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)
Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro
Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu minim 3 zile inainte de eveniment. Multumim pentru intelegere.
Te asteptam cu drag !
cu:
Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.
Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).