Despre noi

cristina flueras si victor flueras-sSuntem, ca şi tine (din moment ce citeşti aceste rânduri), în procesul de creație al unei lumi interioare din ce în ce mai încăpătoare. Învățăm să ne dezbrăcăm de etichete şi să ne despovărăm de bagaje inutile şi limitative, moştenite şi sedimentate în noi fără discernământ. Învățăm să ne deschidem către ceea ce simțim că suntem: ființe fragile şi pline de forță în acelaşi timp, prin care curge fluxul nesfârşit al vieții. Ființe libere şi responsabile pentru realitatea pe care o croşetează, pas după pas, împreună cu tine. Ființe curioase, cercetătoare, menite să se împlinească. Dornice să se cunoască până la cel mai adânc nivel al lui “Eu sunt”.

Calea noastră de autocunoaştere a cuprins diverse forme de psihoterapie individuală şi de grup, de la cele mai tradiționale, cum ar fi practica Gestalt sau Analiza Jungiană, până la cele transpersonale – puternice instrumente experiențiale ce ne ajută să depăşim granițele condiționate ale Eu-lui şi să aflăm că suntem, în fapt, ființe infinite, indentice în esență cu însuşi Principiul Creator.

Toate aceste orientări şi-au avut şi îşi au în continuare rolul lor în creşterea interioară. În viziunea noastră, este important ca toate conținuturile ce apar la suprafața conştiinței, din infinitul Univers lăuntric – de la cele mai adânci umbre şi până la incredibilele resurse şi daruri vindecătoare – să fie integrate într-un Eu sănătos şi matur, capabil de autoafirmare curajoasă în lume, cu iubire şi discernământ.

Am ales astfel să împărtăşim cu tine din ce suntem, din ce ştim. Pentru că nu creştem solitari, ci împreună. Suntem conectați prin infinite fire invizibile şi destinele noastre se împletesc în moduri ce nu încetează să ne uimească. Evoluăm şi ne dezvoltăm în relație – eu cu tine, tu cu el, cu copacii şi păsările, cu propriul corp, cu realitățile vieții interioare, mergând până la dimensiunea lor colectivă, arhetipală.

Trăieşte conştient” este deci o invitație pentru fiecare dintre noi.

Trăieşte conştient este o invitație la A TE LĂSA SURPRINS de creativitatea ta, de forța ta interioară, de darurile cu care ai ales să vii în această lume, de unicitatea ta.

Trăieşte conştient este o invitație la A AVEA GRIJĂ DE TINE – grijă cum îți hrăneşti corpul, mintea şi sufletul, cum vorbeşti, cum gândeşti, cum gestionezi provocările, cum îți onorezi chemările adânci – cum te împlineşti astfel ca ființă întreagă.

Trăieşte conştient este o invitație la A TE CUNOAŞTE pe tine, a-ți primi binecuvântările şi a-ți onora experiențele, integrându-le în mod înțelept şi plin de iubire, în cine eşti tu astăzi.

Trăieşte conştient este o invitație la A-ŢI ASUMA TRĂIRILE şi ALEGERILE, cu responsabilitate şi curaj.

Trăieşte conştient este o invitație la CREŞTERE INTERIOARĂ, la a rămâne permanent deschis către nou – a învăța, a simți, a cunoaşte, a accepta schimbarea şi a spune DA miracolului existenței.

Pentru asta, vei găsi pe site articole, informații, meditații, invitații la diverse workshop-uri şi ateliere de dezvoltare (trans)personală, ținute de noi sau de alți oameni ce ne-au convins prin pasiunea şi profesionalismul lor. Sperăm să te inspire şi să te susțină în fascinanta călătorie către tine însuți/însăți!

Cu bucurie,
Cristina şi Victor Flueraş