Respiratie Pneuma cu Juan Ruiz Naupari – certificare recunoscuta COPSI

download24 –29 Septembrie 2013, Bucureşti

Asociaţia Română de Psihologie Transpersonală (ARPT) impreuna cu Inkarri Multicultural Association organizeaza partea  a I -a Modulul „Universul Transpersonalˮ  în cadrul cursului de formare „Certificat în Pneuma System Therapy”.

Modulele se adresează în primul rând psihologilor cu drept de liberă practică, medicilor şi masteranzilor în psihologie. Principalul scop constă in conştientizarea conţinuturilor traumatice reprimate prin autoexplorarea stărilor de conştienţă extinsă şi perceperea dimensiunilor spirituale ale propriei noastre fiinţe.

Metoda Pneuma System (www.inkarri.us) a fost dezvoltată de psihoterapeutul peruan Juan Ruiz Naupari şi este o metodă eficientă pentru transformarea interioară profundă în cunoaşterea Sinelui interior prin reconectarea cu dimensiunea numinoasă a fiinţei. Această formare este teoretică şi practică.

Module

Obligatoriu:

I – Arta de a trai
Part A: Cunoasterea interioara
Part B: Moartea mistica

II – Universul Transpersonal
Part A: Universul Transpersonal
Part B: Potentialul spiritual al experientei transpersonale

III – Cartografierea Constientei
IV – Respiratia Spiritului: cautarea si intampinarea spiritului
V – Certificarea Modulelor.

Optional:
I – Consiliere Pneuma
II – Paradigma Pneuma
III – Samanismul esential.

Inscrieri e-mail: mohirta@tanatopsihologie.ro

Cost  Modul :  250 euro pentru cei care platesc avansul de 50 euro pana la 01.08.2013, 270 euro pentru cei care platesc dupa 01.08.2013, 230 de euro   pentru membrii ARPT care au platita cotizatia la zi.

Juan Ruiz Naupari este psihoterapeut acreditat (de Prof.Dr.Stanislav Grof) de formaţie transpersonală, este creatorul Sistemului Pneuma, meloterapeut şi cercetător al valorilor conştienţei, prin diferite tehnici şamanice şi metode mistice. Este şaman contemporan în Cuzco, Peru. În perioada celor 30 de ani de formare şi practică a desfăşurat Conferinţe şi seminarii în întreaga lume.

Leave a Comment