Formare in Psihologie Transpersonala la Timisoara

Pentru a afla mai multe despre Psihoterapia Transpersonala va recomandam cartea lui Ervin Laszlo – Inteligenta Cosmosului. Pentru a o cumpara, click pe imaginea de sus.

19-24 februarie, 2013 la Timisoara

Asociatia Europeana de Psihologie Transpersonala (ETPA) anunta inceperea primei formari in Psihoterapie Transpersonala acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI). Primul modul in Pneuma System Therapy «Arta de a trai» sustinut de psihoterapeutul peruan si samanul Juan Ruiz Naupari, PhD.
 
Varianta 1 – formare de baza – se adreseaza studentilor in ani terminali, masteranzilor sau psihologilor, iar la finalizarea formarii (in total 600 de ore – dezvoltare personala, abilitare si supervizare ) se primeste certificatul de psihoterapeut in psihoterapie transpersonala. Pneuma Therapy System (8 module) insumeaza 160 de ore, restul modulelor fiind acoperite psihoterapeutii: Vitor Rodrigues (Portugalia), Marc-Alain Descamps (Franta), Vladislav Matrenitski (Ucraina), Anca Munteanu, Bebe Mihaescu si Mihaela Minulescu (Romania).
 
Varianta 2 – formare continua – se adreseaza celor care sunt deja intr-o formare de baza si doresc doar o specializare, celor care au atestat de libera practica sau celor interesati in dezvoltarea lor personala, iar la finalul celor 8 module (160 de ore) de Pneuma Therapy se primeste certificat in Pneuma System Therapy.
 
Pentru mai multe informatii si inscrieri: prep.univ.drd. Iuliana Costea 0745 578 566 sau e-mail: iulita_2002@yahoo.com.

6 thoughts on “Formare in Psihologie Transpersonala la Timisoara”

 1. Cum as putea sa particip la niste sedinte de psihologie transpersonala,in sensul de-a ma vindeca de anumite probleme?
  Multumesc.

  • Puteti urmari cand sunt urmatoarele workshopuri care tin de zona psihologiei transpersonale. Pe masura ce aflam de ele noi le vom publica aici pe site.

 2. Buna ziua,
  Am absolvit Facultatea de psihologie si doresc sa urmez formarea in terapie transpersonala. Va rog sa imi spjneti cand incepe o noua serie.
  Multumesc,

  • Buna, Ramona.
   Vom anunta pe site atunci cand va fi urmatorul modul de formare in Terapie Transpersonala sustinut de Juan Ruiz Naupari.

 3. Buna Victor,
  Sunt interesata de formarea in Terapie Transpersonala. De fapt m-ar interesa un master chiar, sunt ultimul an la Facultatea de Psihologie. Din pacate nu am gasit in Romania. Mutumesc pentru orice anunturi vei face in aceasta directie.

  • Buna, Alina. Din cate stiu eu la universitatile din Romania exista doar cursuri de Psihologie Transpersonala in cadrul facultatii. Nimic la nivel masteral sau doctoral. Pentru detalii despre formare poti trimite un email direct catre iulita_2002@yahoo.com. Iti mutlumim pentru interes si-ti dorim succes in continuare! 🙂

Comments are closed.