Satya Festival: 27-28 octombrie 2012

Festival Casa Satya

Casa Satya organizeaza, in perioada 27 – 28 octombrie 2012, intre orele 10.00 – 20.00, Festivalul Satya.

Expozitia, care va avea loc in cadrul festivalului, este o alchimie pentru trup si suflet, deoarece noi promovam un stil de viata sanatos prin produsele si serviciile pe care le oferim.

Anul acesta, Satya Festival, aflat la prima editie, va reuni aproximativ 30 de expozanti, in spatiul oferit cu generozitate de Casa Satya.

La festival vor participa specialisti, producatori si comercianti din urmatoarele domenii: alimentatie sanatoasa ( produse alimentare, deserturi raw, suplimente nutritive, remedii naturale), frumusete ( cosmetice naturale, articole naturale pentru machiaj), terapii alternative de ultima ora, dispozitive speciale de utilizare a energiilor subtile, muzica pentru vindecare, relaxare si sugestoterapie, edituri cu carti si reviste de spiritualitate, ezoterism, ornamente si accesorii.

Satya Festival va cuprinde un program destul de variat: expozitie cu vanzare, workshop-uri, conferinte, seminarii, demonstratii, tombola, momente artistice pe care Satya le va oferi celor prezenti.

10% din fondurile obtinute, prin inchirierea spatiului de expunere, vor fi redirectionate catre copii bolnavi de cancer.

Adresa Casei Satya este str. Banu Manta nr. 25 sect. 1 iar intrarea la Festivalul Satya va fi libera.

Detalii pe site-ul festivalului.

1 thought on “Satya Festival: 27-28 octombrie 2012”

Leave a Comment