Workshop de CONSTELAȚII FAMILIALE
28 – 29 septembrie, București
– cu psihoterapeut Victor Flueraș
Pentru că doresc să ofer ocazia de a-și lucra propria temă tuturor participanților, vă fac o nouă invitație, de data aceasta de un întreg weekend, la o experiență de conștientizare și separare sănătoasă de rănile trecutului transgenerațional, cu ajutorul Constelațiilor Familiale.
Prin intermediul acestei metode putem accesa aspecte care țin de traumele familiale pentru a le aduce în conștiință și a le vindeca. Tipare repetitive transgeneraționale, secrete de familie, blocaje, pot fi conștientizate și transformate în cadrul și cu ajutorul grupului. Prin onorarea destinelor înaintașilor și prin asumarea propriei identități în cadrul familiei extinse, se produce o vindecare pe multiple niveluri, atât pentru sufletul persoanei care lucrează, cât și pentru sistemul familiei ca întreg.
Este o metodă intensă care ne oferă posibilitatea de a accesa și exprima emoții reprimate, de a observa și schimba tiparele de interacțiune din cadrul unui grup și de a ne explora potențialul nemanifestat încă. Vom lucra cu intențiile, cu corpurile, cu emoțiile și cu senzațiile noastre, lărgindu-ne astfel capacitatea de conștientizare și de integrare a diverselor aspecte din care suntem alcătuiți.
Mai multe despre Constelații Familiale puteți citi aici.
Vă aștept cu drag!
Victor
Program: 28 – 29 septembrie, 10.00-18.00
Cost: 780 lei
Adresa: str. Dr. Leonte Anastasievici nr. 36, București (zona Cotroceni)
Locuri limitate la 15 participanți – fiecare participant având posibilitatea de a lucra propria temă.
Pentru înscriere și detalii: victor@traiesteconstient.ro
Facilitator: este psiholog și psihoterapeut jungian. A terminat programul masteral de psihoterapie, din cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică. Master în Psihanaliză (Universitatea Titu Maiorescu). De asemenea, este facilitator de Constelații Familiale, metodă pe care a aprofundat-o sub îndrumarea Juttei Ten Herkel, Anglia, ținând ateliere de grup începând din 2014. Cercetează și este profund interesat de ecopsihologie și rolul formator esențial al tatălui în psihoeducația copilului. În practica sa de cabinet, lucrează în sesiuni individuale sau de cuplu.