Workshop de RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ 17 noiembrie, București

Workshop de RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ
17 noiembrie, București

cu psihoterapeut Cristina Flueraș

Anunț cu bucurie un nou workshop de Respirație Holotropică în format restrâns, de maxim 10 persoane, pentru a exista intimitate și un spațiu de integrare a experienței.

Vă invit așadar la o explorare a universului intrapsihic, prin Respirație Holotropică. “Respiraţia Holotropică este o metodă puternică de explorare a sinelui şi o terapie care foloseşte o combinaţie de mijloace aparent simple – respiraţia accelerată, muzica evocatoare şi un tip de activitate corporală care ajută la eliminarea reziduurilor bioenergetice şi emoţionale. Are în comun anumite elemente cu terapiile experienţiale şi cu psihologia umanistă, cum ar fi practica Gestalt şi metodele noi inspirate de Reich, care se axează pe exprimarea emoţională şi activitatea corporală. Totuşi, trăsătura unică a Respiraţiei Holotropice este aceea că utilizează potenţialul intrinsec de vindecare al stărilor extinse ale conştiinţei.” Stanislav Grof

În acești 12 ani de când facilitez Respirația Holotropică, am învățat că această călătorie interioară poate aduce multe resurse valoroase și conștientizări la suprafață, care devin cu mult mai utile dacă experiența este apoi integrată la nivel conștient. În lipsa etapei extrem de importante de asimilare, starea de bine ce urmează trăirii holotropice se diluează în timp și experiența tinde să rămână doar un moment „UAU”, decupat de realitatea și provocările vieții personale. Vom explora așdar cu suportul grupului, pentru a găsi cel mai potrivit folos al experienței pentru existența fiecăruia dintre voi.

    • Ce sens are ce am trăit pentru mine, cel/cea de acum?
    • Ce vrea să îmi transmită corpul?
    • În ce fel se leagă reprezentările din starea holotropică cu viața mea actuală, cu credințele și valorile mele?
    • Ce am nevoie chiar acum, pentru a fi bine cu mine?


Despre metoda terapeutică a
Respirației Holotropice puteți citi aici.

Va fi un grup mic, de maxim 10 persoane, pentru ca fiecare participant să beneficieze de suportul necesar.

Vă aștept cu drag!

Cristina

Program:

Vineri, 17 noiembrie, 16.00-21.30

Pentru înscriere și detalii:

cristina@traiesteconstient.ro, 0723335105


Locuri limitate la 10 participan
ți.
Cost
: 450 lei.
Înscrierea se face în urma achitării plății și a completării unui formular medical, în limita locurilor disponibile.
Locul desfășurării: Str. Leonte Anastasievici nr. 36, București (zona Cotroceni).

 

Facilitator: Cristina Flueraș este psiholog clinician și psihoterapeut autonom Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Master în Psihologie Clinică, Hipnoză și Terapii Scurte (Universitatea Titu Maiorescu). Formare în metoda Constelațiilor Sistemice (Familiale), cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti) și de ateliere dedicate femeilor și relației acestora cu propria feminitate. Lucrează în cabinet în sesiuni individuale, de cuplu și cu grupuri terapeutice. În ultimii 12 ani a ținut numeroase grupuri de terapie și tabere de autocunoaștere, pentru efectul lor profund vindecător.