Active Dreaming – seara de lucru cu visele: 5 septembrie

931177_10151614174934894_1620823020_n

joi, 5 septembrie, 18.30-22.00, str. Dumitru Cariagdi nr. 7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Pentru toti aceia dintre voi care vin la workshopul cu Robert Moss din Octombrie – dar nu numai ! – ne-am gandit sa deschidem luna Septembrie cu o seara de lucru cu visele.
Va fi inca o seara in care vom explora dimensiunea vindecatoare a viselor si conectarea la ghizi care – uneori – ne insotesc in vise sub forma animalelor de putere. O seara in care vom invata procesele de baza in metoda ”Active Dreaming”:
– Lightning Dreamwork – cativa pasi simpli si clari prin care capatam mai multe perspective asupra propriului vis – sau pasi pe care ii putem folosi atunci cand insotim pe altcineva in explorarea visului
– Dream Re-entry – invatam ca visul este un spatiu in sine care poate fi ”revizitat” pentru a afla raspunsuri la intrebari sau pentru a participa ACTIV la propriul vis
Dincolo de asta, vom face calatorii in care ne vom (re)conecta la ghizi interiori si vom urma glasul intuitiei – care, adesea, poate fi auzit cel mai clar in vise.

Active Dreaming este o modalitate de a aduce visele in realitate, de a aduce energie si ghidare din lumea visului in viata de zi cu zi. Aceasta abordare il incurajeaza pe visator sa lase deoparte interpretarea – cea care de prea multe ori ne duce catre experimentarea realitatii la mana a doua, pentru ca nu face decat sa opereze cu tipare mentale pre-existente – si sa se apropie de energia visului in sine. Se poate opera cu resursele sau obstacolele care apar in vis, se poate dialoga sau se poate experimenta “punctul de vedere” al oricarui element din vis, fie el insufletit sau neinsufletit.

Mai multe detalii despre lucrul cu visele gasiti aici.

p.s. Te asteptam la workshop chiar daca visezi, chiar daca (ai senzatia ca) nu visezi 🙂 De ce ? Pentru ca de foarte multe ori, participarea la un workshop de lucru cu vise aduce visele inapoi 🙂

Cost: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).
Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 3 septembrie (inclusiv).

Terapeuti:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

Cristina Flueras psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual Cristina este psiholog (Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea din Bucuresti) si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Cristina este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie din Romania) si in formare in metoda transpersonala a Constelatiilor Sistemice (Familiale) (Jutta Ten Herkel – Marea Britanie).
Facilitator workshop-uri de creativitate si autocunoastere prin pictura (Facultatea de Arte Plastice, Bucuresti).

Leave a Comment