Alina Galoiu

alina-galoiuCoaching-ul te ajută să priveşti într-o perspectivă nouă cine eşti Tu şi care sunt potenţialurile tale.

Coaching-ul te ajută să iţi restabileşti priorităţile si să iţi reorganizezi modul în care faci lucrurile zi de zi.

Coaching-ul este pentru a te ajuta în situaţii de conflict şi pentru a-ţi fi un suport în perioadele de viaţă mai pline de provocări.

Coaching-ul te poate ajuta să înlocuiesti “trebuie” din viaţa ta cu întrevederea altor posibilităţi care există şi care aşteaptă să fie descoperite.

Aware coaching-ul te ajută să cobori în adâncul fiinţei tale şi de acolo să întrevezi în altă lumină situaţiile din viaţa ta.

Aware coacher-ul te ascultă cu adevarat şi rămâne în starea de prezenţă care îţi facilitează propria conexiune cu esenţa ta.

Aware Coaching-ul se adresează acelora care vor să işi regăsească Bucuria interioară şi să aducă un echilibru în viaţa de zi cu zi.

Prima şedinţă este gratuită. Durata unei şedinţe este de o oră. Urmând ca la finalul primei şedinţe să stabilim împreună condiţiile şi frecvenţa întâlnirilor ulterioare, în cazul în care iţi doreşti să continui.

Beneficiile se vor vedea de la prima şedinţă!

De mică am crezut în miracole, în unicorni, în zâne, în îngeri. Imi place să fiu în natură şi să îi observ semnele, să aud foşnetul pădurii, susurul râului, cântecul păsărelelor, zumzetul albinelor…Am redescoperit că răspunsul la momentul de acum şi trăirea lui este respiraţia conştientă în urmă cu doi ani, când am simţit cu toată fiinţa mea că sunt mult mai mult. Imi place să trăiesc în fiecare zi cu intensitate şi să simt bucuria de a fi aici, acum. Mi-aduc aminte azi mai mult ca ieri să fiu în momentul prezent, să fiu în corp şi să fiu un centru între Cer şi Pământ.

Sunt în curs de formare ca Zen Coach la centrul Zen Coaching din Ångsbaka, Suedia sub îndrumarea lui Kåre Landfald. Am simţit ca o chemare cuvintele lui Kåre, care vorbesc despre transformarea fără efort şi trăirea în momentul prezent. Îmi place să ascult oamenii şi să fiu un ajutor pentru ei pentru a-şi conştientiza propriul potenţial şi a trăi la capacitatea lor maximă.

În paralel, mă pregătesc să susţin cursuri pentru părinţi, deoacere vreau să ajut la formarea unei relaţii de prietenie, sinceritate şi înţelegere pe toată viaţa între părinte si copil.

Alina-Elena Găloiu este în trainingul de formare consilier (Zen coach) la centrul Zen Coaching din Ångsbaka, Suedia. Are multe ore de practica atat cu colegii din formare cat si cu persoane care nu sunt in reteaua Zen coaching.

A participat la conferinţele Alethei Solter la Bucureşti în 2012: “D isciplină fără pedepse şi fără recompense” şi “Lacrimi, frici şi crize de furie (tantrum)”.

A urmat cursul de “Educaţie Empatică – Comunicare Nonviolentă pentru părinţi” (Monica Reu -Trainer certificat al Center for Nonviolent Communication).

A urmat cursul “Trainingul Părinţilor Eficace” dezvoltat de Dr. Thomas Gordon

A urmat cursul de formare doula susţinut în 2012 în Bucureşti de către Michel Odent şi Liliana Lammers.

Leave a Comment