Atelier de dezvoltare personala: Cum construim echilibrul interior

Fundatia Calea Victoriei propune un nou atelier de dezvoltare personala cu tema Cum construim echilibrul interior. Atelierul va fi sustinut de Daniela Andreescu si se va desfasura intre 3 si 7 septembrie de la ora 19:00.

Scopul cursului este facilitarea dezvoltarii personale, oferind un cadru pentru dobandirea de cunostinte si instrumente practice, aplicabile in viata cotidiana, pentru o mai buna gestionare a energiei si cresterea echilibrului interior.

In fiecare din cele cinci intalniri, pornind de la cate un exercitiu simplu si relaxat (vizualizare creativa, foto-colaj, meditatie, desen, joc, dialog) provenit din variate metode de facilitare a dezvoltarii personale, veti putea descoperi:

  • Cum sa va dezvoltati increderea in sine si sa diminuati temerile
  • Cum sa va ascultati intuitia pentru a comunica mai bine cu sine
  • Cum sa cresteti capacitatea de a accesa calmul mental-emotional

Integrand noile intelegeri si aplicandu-le in practica, veti reusi sa va continuati calatoria pe propria cale cu mai mult soare in suflet si mai putine furtuni emotionale, veti descoperi cum puteti sa va bucurati de propria natura interioara, independent de conditiile exterioare.

Atelierul va costa 225 ron, pretul redus pentru studenti si pensionari fiiind 200 ron, si se va desfasura la Fundatia Calea Victoriei – Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3 (linga Piata Rosetti).

Leave a Comment