Atelier de lucru pentru eliberarea blocajelor emotionale, echilibrarea centrilor energetici

eveniment-2

Duminica, 13 octombrie 2013, orele 09.00 – 20.00 in functie de volumul de lucru, Bucuresti

Poti sa atingi pacea interioara, bucuria, iti poti recapata sau potenta entuziasmul de a Trai in adevaratul sens al cuvantului, poti fi fericit, poti Fi TU insuti, in pace cu tine insuti si cu lumea inconjuratoare!

Stii si tu ca poti, cunosti teoria, ti s-a spus, probabil de sute de ori ca potentialul tau este nelimitat si asa si este. Dar teoria fara practica nu rezolva mare lucru.

Te invitam, asadar. la un atelier de lucru practic, in care sa alaturam intelegerilor de viata, adevarurilor inalte si noilor perspective asupra existentei noastre, o munca concreta de:

  • autoanaliza pentru identificare a propriilor Lectii de Viata care se cer a fi depasite pentru a reusi sa iesim din cercul vicios in care ne invartim datorita neconstientizarii lor
  • identificarea emotiilor captive in corpul nostru care s-au transformat in energii blocate sau programe de autosabotare
  • eliminare a acestor emotii captive prin terapie cu magneti care potenteaza intentia noastra de eliberare pe meridianul guvernor permitand rescrierea informatiei la nivel celular, ducand la eliminarea blocajelor (tehnica puternica de eliberare si rescriere a programelor limitative pe care veti invata sa o practicati si acasa, la care insa este esential sa participati numai dacanu ati fost supusi unor operatii ce presupun prezenta unor metale de orice natura in corp)
  • rescrierea programelor de subconstient la care nu reusim sa ajungem prin tehnica Ho’oponopono, NLP
  • identificarea centrilor energetici cu blocaje si echilibrarea acestora(vom invata metode de curatare a chakrelor pe care sa le puteti practica si singuri dupa terminarea atelierului)
  • acordaj la energia Cristica, intelegerea a ceea ce presupune realmente Constiinta Cristica dincolo de dogma si metode de utilizare a acesteiapentru deschiderea si echilibrarea centrului Anahata (chakra Inimii) care face legatura intre cei 3 centri energetici inferiori si superiori (tehnica puternica de curatare, vindecare a noastra, a situatiilor de viata si a relatiilor cu cei din jur, centrare si inaltare la un nivel de constiinta mai inalt din care sa putem schimba perspectiva asupra vietii)

Daca decizi sa faci impreuna cu noi pasi importanti pentru parasirea zonei de suferintaautosabotare si victimizare, daca decizi ca viata poate sa insemne si pentru tine mult mai mult decat nesiguranta, tristete, descurajare sau poate chiar manie si alegi constient sa imbratisezi lucrul cu tine insuti pentru a iti recapata echilibrul, pacea sufleteasca, bucuria si pofta de viata, participarea ta la acest atelier nu va fi intamplaroare si ne referim aici la grupul de persoane cu care te vei intalni, care ca si tine, pasesc in schimbare. Din experienta proprie cu acest gen de ateliere iti spunem ca vei intalni oglinzi importante in restul participantilor, coincidente si raspunsuri de mult asteptate la diferite intrebari de viata. Energia de grup care se creaza este fantastica, impletirea destinelor celor care aleg sa paseasca pe calea eliberarii este intotdeauna uimitoare.

Vom privi adanc in noi insine, vom invata din experientele celorlalti in care vom gasi oglinzile propriilor noastre experiente, vom lucra cu tehnici practice pe care le vom adauga la bagajul nostru de cunoastere pentru a le putea practica si dupa seminar, simtindu-ne in fiecare zi mai usori, mai plini de viata, mai liberi si mai impacati cu noi insine.

Lucrand la eliberarea propriului bagaj emotional negativ si la cea a programelor limitative va veti ridica nivelul de vibratie fapt esential in drumul fiecaruia catre bucuria de a trai, pentru ca va va face sa nu mai rezonati si sa nu mai atrageti in viata voastra experiente negative si tulburatoare. Un nivel de vibratie inalt, un corp in care blocajele se disipeaza si energia curge libera, o minte linistita, toate acestea ne schimba radical experienta si o ajuta sa infloreasca. Veti incepe sa rezonati cu frumosul, cu bucuria, cu claritatea, cu linistea si acestea vor fi atrase in propria voastra realitate prin rezonanta.

Va asteptam cu drag!

Investitie: 80 ron

Inscrierile se fac la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la nr de telefon 0723.225.802

Maxim 10 persoane

Leave a Comment