Atelier de mandale – armonie intre trup, psihic si suflet

3 octombrie, ora 18:30 la Orange Pen Training Center

Ana Maria Mavru impreuna cu Orange Pen Training Center va invita la o serie de 4 ateliere pentru a descoperi armonia intre trup – minte – suflet. La aceste ateliere, a cate doua ore fiecare, se va lucru cu mandale  pentru ca sinele sa isi gaseasca o expresie, o forma, o imagine, o manifestare.

Mandala este un simbol suprem al totalitatii, punand in echilibru forta inceputului si cea a sfarsitului. In cele mai multe cazuri este reprezentata sub forma de cerc, fiind aproape intotdeauna asociata cu religia din India sau Tibet. Forma sa circulara si structura sa concentrica reflecta atat forma universului exterior cat si cea interioara. Concentrarea asupra formei si a continutului este o maniera de meditatie, conducand la a fi unul cu universal. Energia mandalelor ne aduce armonie pentru corp, psihic si spirit. Cu ajutorul mandalele ajungem in propriul nostru centru. Ele ne aduc linistea interioara.

Pe parcursul atelierelor de mandale veti:

  • realiza o serie de mandale de lumina dupa tehnica lui Ursula Irrgang.
  • realiza mandale de grup prin noi tehnici.
  • va veti acorda la  sinele superior incercand sa il intelegem si sa ii cunoastem mecanismele.
  • invatam tehnici de meditatie pentru echilibrare spirituala.

Beneficii:

  • problemele si blocajele se pot dizolva, permitand astfel raspandirea armoniei in interiorul fiintei.
  • armonie intre trup, psihic si suflet.
  • prin energia lor, mandalele ne ajuta sa ne regasim adevaratul sine, restabilind potentialul nostru de vindecare si pace interioare
  • efecte benefice asupra corpului energetic si fizic.

ANA MARIA MAVRU este psiholog si sustine workshop-uri de creativitate atat pentru copii cat si pentru adulti. Prin aceste ateliere vine in intampinarea dezvoltarii abilitatilor de comunicare, a trairilor si a emotiilor care il ajuta pe copil/adult sa se descopere si sa gasesca noi modalitati de afirmare a propriei personalitati. Trecand prin acest proces emotiile constructive se dezvolta, in timp ce emotiile distructive tind sa se elibereze tocmai prin actiuni de creatie hand-made, pictura si modelare, restabilindu-se astfel echilibrul dintre trup, psihic si suflet.

Ana Maria Mavru este absolventa a masterului de Resurse umane si psihologie organizationala din cadrul „Facultatii de Psihologie din Bucuresti”. A urmat cursurile Universitatii „Titu Maiorescu” iar, in prezent urmeaza cursurile de formare profesionala in psihoterapie integrativa. In decursul timpului a participat la diverse cursuri de arta (mandale, pictura, teatru) care isi propun o dezvoltare personala armoniosa in ceea ce priveste planul spiritual, energetic si fizic.

Pret: 50 ron/un atelier sau pachetul de 4 ateliere la 150 ron (se achita integral la primul atelier)

Adresa Bd. Magheru 7, scara 1, etaj 3, ap. 1, sector 1, Bucuresti,  interfon 1C.

Telefon: 021/313.05.72 (romtelecom) /0734.038.333 (vodafone) /0758.038.333 (orange)

Email: office@orangepen.ro

 

Leave a Comment