Atelier de mandale la Centrul Seeds for Happiness

Fiinta umana are nevoie de anumite mijloace prin care sa se poata manifesta in lume. Unul dintre aceste mijloace este trupul fizic, care nu este altceva decat o casa, intim legata de fiecare spirit in parte, in care acesta traieste pentru perioada, isi duce existent, exploreaza si experimenteaza pentru a se cunoaste.

Insa pentru a putea sa se lege de trupul fizic, spiritul omului are nevoie de niste structuri de natura subtila, suprasenzoriala. In diversele culturi aceste structuri poarta diverse nume si nu este atat de important cum le vom numi, ci cum putem deveni constienti de ele, cum putem sa lucram prin intermediul lor pentru a beneficia de intregul lor potential, astfel incat potentialul lor sa nu ramana ascuns si neutilizat.

Temperamentele noastre educate sau nu, se intalnesc in fiecare zi cand interactionam cu ceilalti; daca le educam si le cunoastem devin niste instrumente foarte utile care pot sa dezvolte impulsuri noi si sanatoase in viata noastra si in viata sociala. Temperamentele se vor intalni in acest atelier intr-o mandala sociala.

In mandalele sociale, lucrul individual este ridicat la nivelul de grup. Tehnicile folosite sunt diverse si mereu noi, astfel incat procesul sa ramana viu si plin de substanta pentru a putea ajunge sa traim starea de unitate in grup ca si ideal si toate starile intermediare, cu conflictele si trairile ce le aduc si totodata schimbarile necesare sa se intample pentru a putea realiza unitate in grup.

Pret: Abonament lunar (4 ateliere): 120 RON / Taxa de participare/ atelier: 35 RON

Pentru mai multe detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro; telefon: 021 3374822; mobil: 0760 907 466.

Leave a Comment