Atelier de mandale la Seeds for Happiness

Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy, 23 octombrie (si in fiecare marti), intre orele 19 – 21.

In luna octombrie, Alexandru Bugnariu lanseaza provocarea catre cei interesati sa se cunoasca cu ajutorul mandalelor, de a face aceasta calatorie catre ei insisi prin intermediul “mandalelor temperamentale”.

Fiinta umana are nevoie de anumite mijloace prin care sa se poata manifesta in lume. Unul dintre aceste mijloace este trupul fizic, care nu este altceva decat o casa, intim legata de fiecare spirit in parte, in care acesta traieste pentru perioada, isi duce existent, exploreaza si experimenteaza pentru a se cunoaste.

Insa pentru a putea sa se lege de trupul fizic, spiritul omului are nevoie de niste structuri de natura subtila, suprasenzoriala.

In diversele culturi aceste structuri poarta diverse nume si nu este atat de important cum le vom numi, ci cum putem deveni constienti de ele, cum putem sa lucram prin intermediul lor pentru a beneficia de intregul lor potential, astfel incat potentialul lor sa nu ramana ascuns si neutilizat.

In seara de marti, vom descoperi si exprima cu ajutorul mandalelor, pentru a-l cunoaste si a ne imprieteni cu  temperamentul flegmatic – acesta reprezinta relaxarea si bunul trai al temperamentelor, dar poate cadea in lene si sa nu gaseasca nici un interes pentru lume.

Cost participare: Abonament lunar (4 ateliere):  120 RON /Taxa de participare/ atelier:  35 RON.

Pentru mai multe detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro; telefon: 021 3374822; mobil: 0760 907 466.

Leave a Comment