Bill Karelis: Cei 3 lorzi ai materialismului – prelegere

billl_cropMiercuri, 27 Martie 2013, 19:00 – 21:00

Spiritualitatea nu este scutită de a fi controlată de materialism. Materialismul este, în acest caz, tendința de a preschimba strădania spirituală într-un produs, o realizare sau o podoabă. Este foarte util să înțelegem cum apare această tendință în propria minte, pentru purificarea căii noastre spirituale.

Bill Karelis, autorul cărţii LIVING LIFE FULLY, va prezenta Cei 3 Lorzi ai Materialismului – ai corpului, vorbirii și minții – și ne va dezvălui cum ne pot afecta aceștia practica meditației.

Bill Karelis s-a născut la Boston (S.U.A.) și a absolvit Harvard College cumagna cum laude, Phi Beta Kappa, în 1969. Practică meditația de peste 30 de ani, studiind cu maeștri realizați ai zilelor noastre, fiind discipol apropiat al marelui maestru tibetan Chőgyam Trungpa Rinpoche. Este continuator al tradițiilor buddhiste tibetane Kagyu și Nyigma, precum și al tradiției laice Shambhala, așa cum a fost expusă de maestrul său, Chőgyam Trungpa Rinpoche.

Bill Karelis este implicat în activități non-profit, cum ar fi fondarea a 11 clinici medicale în Asia și voluntariat în penitenciare. Călătorește de peste 20 de ani în întreaga lume pentru a oferi perspective asupra meditației. Printre pasiunile sale se numără caligrafia, fotografia și poezia. În prezent, trăiește în Boulder (Colorado) împreună cu soția sa, Brigitta.

Intrarea este libera, insa donatiile sunt apreciate.

Leave a Comment