Boluri tibetane la Brasov in Ceai et Caetera

Duminica, 9 decembrie, ora 13:00 la Ceainăria Ceai et Caetera, Str. Latină Nr. 15, Brasov.

Incubator107 Braşov vă invită la un concert-meditaţie inedit! Portughezul Joel Silva ne invită să pătrundem adânc în interiorul nostru, să fim conştienţi de propria respiraţie şi de senzaţiile pe care le avem în corp.

Conform tradiţiei tibetane Lama foloseau bolurile tibetane pentru meditaţie şi vindecare încă de acum 2000 de ani. Această tradiţie a fost adusă din India odată cu învăţăturile lui Buddha.

Filozofia orientală consideră că omul a fost creat din sunet. Atunci când fiinţa umană este în armonie cu ea însăşi şi mediul înconjurător ea este capabilă să trăiască liber şi creativ.Bolurile tibetane au un profund efect de armonizare a trupului şi a sufletului.
Ele produc frecvenţe între 2 şi 13 hz, care sunt asemănătoare cu frecvenţele emise de creierul nostru (Alpha, Beta, Delta şi Theta) echilibrând emisferele cerebrale.

Haideţi să lăsăm grijile cotidiene la o parte şi să chemăm armonia şi bucuria în viaţa noastră!Recomandăm îmbrăcăminte cât mai lejeră, deoarece în timpul concertului veţi sta întinşi pe saltele.

Costul concertului: 30 de lei
Pentru înscrieri vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail pe adresa brasov@incubator107.com.

Leave a Comment