Boluri tibetane la Seeds for Happiness cu Joel Silva

joel_s23 decembrie, ora 18:00, la Seeds for Happiness

Seeeds Of Happiness te invita la o experienta sonora unica ce iti va inalta gandurile si te va transpune intr-o alta lume.

Concertul de boluri tibetane sustinut de portughezul Joel Silva va avea loc in ceainarie, locul unde sunetele vor capata o alta dimensiune in spatiu si timp. Este o auditie extrem de binefacatoare pentru minte si spirit, intrucat instrumentele tibetane emana sunete inaltatoare ce activeaza undele Alpha ale creierului uman si produc o stare de relaxare si regenerare.

Cu cat cautam mai in profunzime, cu atat ne apropiem de pacea interioara si de armonie. Meditatia cu boluri tibetane aduce o stare de completitudine, unitate si fericire. In ultimele sase luni, Joel Silva a sustinut concerte de boluri tibetane in Bucuresti si Brasov.

Meditatia se desfasoara cu participantii intinsi pe saltele, ascultand sunetele facute de bolurile tibetane si de restul instrumentelor, sunete care au rolul de a ne duce la sursa, acolo de unde am venit. Acest tip de meditatie pasiva este o modalitate excelenta de a ne relaxa si de a lasa sunetele sa ne ghideze, rolul ei terapeutic fiind dovedit de medici si vindecatori din intreaga lume.

Unele sisteme filozofice asiatice sustin ca omul a fost creat prin intermediul sunetului si ca daca o fiinta umana este in armonie cu sine si cu mediul ambiant atunci este capabila sa-si creeze o viata libera si plina de creativitate.

Bolurile cantatoare tibetane au un efect profund de armonizare a trupului si sufletului. Ele produc sunete cu frecvente cuprinse intre 2Hz si 13hz, frecvente din spectrul Alpha al undelor cerebrale, si aceste sunete echilibreaza cele doua emisfere ale creierului.

Cost: 25ron.

Leave a Comment