Buddhism tibetan: practica unui bodhisattva in 37 de versete

Buddhism - practica unui bodhisattvaCentrul Seeds for Happiness va gazdui o noua serie de seminarii despre Practica unui Bodhisattva in cadrul unui program integrat dedicat studiului buddhismului tibetan.  Seminariile se vor desfasura intre 14 si 16 septembrie

Printre temele abordate in cursul acestor prelegeri, vom primi raspunsuri la intrebari cum ar fi:

Ce este Bodhicitta? Care este legatura dintre Bodhicitta si Bodhisattva? Care sunt mijloacele prin care realizam Bodhicitta? Ce este Mahayana? Ce eforturisunt necesare pentru obtinerea iluminarii depline? Ce este practica iubirii si compasiunii? Ce este Paramita? Cum atingem o disciplina morala autentica? Care sunt obstacolele in atingerea starii de Bodhisattva? Care este scopul suprem al unui Bodhisattva?

Venerabilul Jangchub Püntsok si-a primit initierea în 1994 ca si calugar buddhist de la Venerabilul Lati Rinpoche (care este unul dintre consilierii filosofici ai lui Dalai Lama). Din 1991 el a studiat la Centrul de inalte studii tibetane Rabten Choeling din Elvetia, sub îndrumarea venerabilului Gonsar Rinpoche. Vorbeste fluent limba tibetana si si-a insusit, prin cunoastere si experienta, multe teme din buddhism.

Donatia sugerata este de 150ron pentru cele trei zile de seminar sau 50ron pe zi. Pentru informatii: e-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; mobil: 0760 907 466.


Leave a Comment