Casa Satya

Satya, care in limba sanscrita inseamna “adevar”, este un loc, o poveste, ce a inceput din dorinta unui om de a oferi hrana sanatoasa. A pornit ca restaurant Ayurvedic, urmand ca, in timp, initiatorul conceptului sa realizeze ca poate promova mai mult decat alimentatia sanatoasa la Satya, ca poate oferi un stil, de viata, sanatos. Astfel, s-a nascut ceainaria, ca loc de socializare si inspiratie pentru un trai armonios, Spa-ul cu al sau salon minunat de masaj si bazin Samadhi menit sa ofere relaxare si perceptii extrasenzoriale pentru amatorii de experiente inedite, micuta librarie din ceainarie cu scrieri alese si o serie de alte idei ale unor oameni pasionati, de a imbia si instiga oamenii la cultura, arta si sanatate (excursii Satya, evenimente, cursuri, etc).

Va asteptam sa descoperiti mai mult si sa va creati propria poveste despre Satya, colorata cu experiente, speram noi, pline de bucurie si armonie.

Restaurant

Restaurantul Satya ofera preparate savuroase, preponderent vegetariene (exceptand meniurile cu peste), realizate dupa principiile alimentatiei sanatoase, cu ingrediente atent selectionate – hrana pentru trup si suflet.

Bucataria este un veritabil proces de alchimie. Astfel la Satya preparatele sunt create dupa principiile milenarei stiinte Ayurveda si ale studiilor moderne de alimentatie naturista. Ingredientele si condimentele sunt folosite in proportii si compatibilitati optime astfel incat sa ofere echilibru, armonie, energie vitala si efecte benefice asupra organismului. Vezi meniul.

Ceainarie

Ceainaria este un spatiu intim si relaxant, decorat in stil oriental, cu masute joase din lemn exotic si pernute marocane, extrem de confortabile. Aici poti alege sa te bucuri de un ceai impreuna cu prietenii sau poti citi o carte pe teme spirituale, pe care o alegi din libraria ceainariei.

Odata ce pasesti in taramul ceaiurilor, poti alege sa te delectezi cu soiuri din cele mai variate ca si ingrediente, gust, parfum si exotismul provenientei. Ceainaresele noastre zambitoare iti ofera informatii cu privire la sortimentele pe care le avem, ritualul de preparare a ceaiului si beneficiile servirii lui.

Evenimente ceainarie

Ceainaria Satya este, pe langa taramul ceaiurilor exotice, spatiul ce gazduieste periodic evenimente tip prezentari introductive – realizate intr-un cadru relaxant, pe marginea unui ceai –  a unor conferinte spirituale, workshop-uri de dezvoltare personala, spectacole de dans, teatru sau poezie, dar si evenimente cu caracter de ateliere si cursuri saptamanale (Yoga, dans, pictura mandale, frumusete, etc).

Aceste evenimente sunt realizate cu scopul de a darui, de a oferi clientilor ceainariei un mod de delectare si de incantare si totodata pentru a familiariza oamenii cu valorile in care noi credem cu desavarsire (frumusete, arta, cultura, dezvoltare personala). Tot in acest spirit, tariful pt participarea la un eveniment este, de regula, unul modic (intre 10 si 20 lei).

Din lista evenimentelor trecute si a celor in desfasurare organizate de ceainaria Satya, enumeram urmatoarele:

1. Evenimente saptamanale:

 • Curs de BellyDance (Noelia, instructor bellydance)
 • Curs de Yoga Vinyasa (Andreea Bonea, instructor yoga )
 • Atelier de ingrijirea tenului – ore de frumusete sustinute de consultantii de frumusete ai companiei Mary Kay (Viorica Sercanean, Silvia Botez)
 • Seri de muzica live – concert instrumental avand ca gen muzical fusion-oriental/ambiental/chill-out (cvartetul Einuiea)

2. Evenimente ocazionale:

 • KeAloha Summer Show – spectacol de dansuri tropicale traditionale pe terasa (trupa KeAloha)
 • Concert de boluri tibetane – concert-meditatie (Joel Silva, terapeut)
 • BioDanza – Dansul vietii (Amalia Mateescu, organizator evenimente)
 • Spectacol de teatru “Cartea vietii, Holograma” (actorii Aurelia Teodorescu, Alexandra Popescu, Ion Marinescu)
 • Hand-Made Day la Satya (artizani de bijuterii si accesorii hand-made)
 • Vindecare reconectiva – prezentarea cu demonstratie a terapiei (Andra Ivanov, terapeut)
 • Lipstick Party – atelier de frumusete Mary Kay (Viorica Sercanean, consultant de frumusete)
 • Petrecere Orientala – petrecere cu dans oriental pentru dansatoare si amatoare (Noelia, instructor bellydance)
 • Professional Make-Up Art workshop – seminar intensiv de initiere in machiajul profesional (Aurelia Teodorescu, make-up artist)
 • Terapia Bowen – prezentare cu demonstratie (Viorel Rosu, terapeut)

Spa

Samadhi Floatation Tank este un bazin de mică adâncime (30 cm) cu apă foarte sărată şi încălzită exact la temperatura corpului, ce este acoperit de o structură piramidală ce ajută la canalizarea energiilor benefice ale Universului asupra celui ce stă la interior. Sarea are totodată și efectul de curățare energetică a celui ce plutește, iar această energie absorbită este disipată ulterior de cristalele încujurătoare și de intenția individuală. Un efect purificator si reechilibrant îl au totodată şi cristalele vechi de milioane de ani ce înconjoară piramida, sporind astfel semnificativ efectul acesteia. Totusi principalul beneficiu al bazinului este faptul că anumite persoane ce stau în interiorul acesteia în condiţii de „imponderabilitate” şi întuneric total, încep după 45 minute – 1 oră să intre în stări de conştiinţa cosmică – Universală.

Masaj

 • Ayurvedic cu ulei
 • Thailandez
 • Sacred Lomi
 • Reflexoterapie
 • Drenaj limfatic si remodelare corporala
 • Masaj somatic
 • Masaj la patru maini cu pietre vulcanice
 • Masaj cu ulei

Catering/ Livrari

Înţelegem nevoia de a primi un prânz cald, acasă ori, mai ales, la birou, şi tocmai de aceea am inaugurat Serviciul de Catering Satya, ce vă propune două variante prin care mancarea sănătoasă să ajungă la dvs:

Meniul de Catering – elaborat cu feluri de mâncare special create pentru a vă da energia necesară unei zile de lucru. Delicioase, săţioase, sănătoase şi ieftine. Comanda se poate efectua cu o zi înainte, până la ora 18, pentru ca noi sa avem timp de aprovizionare şi preparare, a doua zi dimineaţă, astfel încât să vă livrăm mâncarea abia scoasă din cuptor. În acest fel, vă putem aduce totul proaspăt, evitând stocarea şi reîncălzirea.

Meniul de Restaurant – aceleaşi preparate pe care le puteţi savura la Satya, inclusiv băuturile. Comanda poate fi plasată în ziua livrării.

Calatorii Satya

Satya reprezinta un loc linistit in inima unei capitale aglomerate si zgomotoase. Am oferit pana acum o oaza de sanatate si am livrat ceea ce te-a fermecat in Lumea Satya acasa ori la birou pentru a-ti oferi armonia de care ai nevoie.
Acum, dorim sa te purtam intr-o calatorie de autodescoperire. Iesim impreuna din Bucuresti  si vizitam acele locuri cu o incarcatura energetica fabuloasa, unde calatoria spirituala poate declansa o sumedenie de revelatii menite sa-ti releve noi planuri ale propriei existente. India, Mexic, Peru, Tibet sunt doar cateva destinatii in care dorim sa te purtam si din care sa avem cu totii ceva de invatat si descoperit. (http://www.facebook.com/ExcursiiSatya)

E-mail: office@satya.ro
Web: www.satya.ro

Restaurant:
telefon: 0736 39 25 87 / Luni-Duminica 12:00 – 22:30
Ceainărie: telefon: 0736 39 25 86 / Luni-Duminica 10:00 – 22:30
Evenimente: telefon: 0736 39 25 85 / Str: Banu Manta nr. 25, Sector 1, Bucureşti
Livrari: 0736.39.25.83 E-mail: catering@satya.ro

Leave a Comment