Centrul Seeds for Happiness Bucuresti

Centrul Seeds for Happiness din Bucuresti este o oaza de liniste intr-o lume agitata,  un loc  unde oamenii isi pot (re)descoperi componenta spirituala a existentei si unde pot invata sa se bucure cu adevarat in, si de prezent.

Seeds for Happiness este:

  • un spatiu al regasirii de Sine. Un loc al Bucuriei Impartasite in Prezent.
  • un spatiu al germinatiei semintelor intentiilor noastre de crestere si dezvoltare spirituala.
  • un spatiu al tacerii, al reculegerii, al adancirii in sine, al devenirii de sine.
  • un loc in care ne putem intalni cu noi insine in pace, cu bucurie si cu drag.
  • un loc unde impartasim cu bucurie experiente, informatii, emotii, unde experimentam recunostinta si multumirea de a fi in serviciul oamenilor.

Centrul Seeds for Happiness este spatiul in care iti poti aduna energiile, din care iti poti trage forta de a-ti urma drumul spiritual ales, poate fi sursa ta de putere si de sustinere pentru profunde transformari interioare.

Cu cat suntem mai multi cei care privim  in aceeasi directie cu intentia clara si ferma de a ne manifesta pe deplin ca fiinte spirituale, cu atat mai repede procesele de transformare interiora ale fiecaruia se vor materializa, si aftfel vom genera schimbari benefice in jurul nostru.

Centrul  are un spatiu generos si cuprinzator, care permite desfasurarea unor activitati diverse si include o sala de meditatie cu o capacitate de 25 persoane, o sala de conferinte cu o capacitate de 90 de persoane si o bliblioteca cu peste 1500 de volume pe teme de spiritualitate si dezvoltare personala, incluzand una dintre cele mai bogate colectii de carti budiste din Romania.

Adresa: Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, peste drum de Parcul Carol.

Telefon: 021 – 337 4822, Mobil: 0760 907 466;

Email: info@seedsforhappiness.ro

Web: http://www.seedsforhappiness.ro

Leave a Comment