Cine imi conduce viata? Solutii pentru viata cotidiana

Joi, 15 Noiembrie 2012, 18:30 – 21:00, Centrul Seeds for Happiness, sala Focus

Adeseori suntem tentati sa cedam responsabilitatea pentru propria viata altcuiva (parintilor, partenerilor de viata, sefilor, autoritatilor, etc.), pe care apoi avem tentatia sa ii invinovatim pentru lucrurile nedorite pe care le traim. In cadrul acestei intalniri vom explora impreuna cine este de fapt “la carma” vietii noastre si cat de (in)utile sunt in viata noastra lucruri precum vina, asteptarile legate de ceilalti si auto-compatimirea.

Pentru a facilita acest proces, Mihai va face apel atat la vasta sa experienta de coach (a fost desemnat Coach-ul anului in Romania in 2008 si 2010), cat si la o serie de “legi imuabile” care guverneaza viata fiecaruia dintre noi (si de care adeseori nici macar nu suntem constienti).

La finalul intalnirii, Mihai va va impartasi un exercitiu care i-a schimbat fundamental modul in care se raporteaza la viata (si la moarte).

Cost de participare: 40 RON. Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466.

Leave a Comment