Claus Kostka – Relatia dintre parinti

Luni 24 septembrie, ora 19:00, la Centrul Seeds for Happiness.

In cadrul intalnirilor Good Company se va desfasura prelegerea Relatia dintre parinti sustinuta de Claus Kostka.

Relatia pe care o ai cu partenerul tau de viata porneste de la relatia pe care o ai cu tine însuti si se reflecta neîndoios în relatia pe care o ai cu copilul sau copiii tai. Cum probabil stii deja, este nevoie de efort, atentie si perseverenta pentru a avea relatii armonioase. A fi parinte este o slujba care te solicita din toate punctele de vedere si este foarte util, sa nu spunem vital, sa întelegi dinamica ce sta în spatele pornirilor si actiunilor tale, pentru a avea relatii apropiate, oneste, deschise ce vor rezista timpului si vor aduce mai multa iubire pe acest pamânt.

Când vine vorba despre dezvoltarea noastra, este important sa ne uitam la oamenii în compania carora ne petrecem timpul. Exista o veche zicala româneasca, care spune asa: „Spune-mi cu cine te însotesti ca sa-ti spun cine esti”. Calitatea întelepciunii pe care o dobândim ne vine de la profesorii, mentorii si formatorii nostri, de la oamenii care ne inspira pe parcursul vietii. De aceea ne este important în ce fel de „companie” ne petrecem viata si este relevant sa fim în „companie buna”.

Uneori întâlnim doar odata o persoana, un trainer, terapeut sau profesor care ne ofera exact „cheia” porivita de care avem nevoie pentru a duce viata noastra la urmatorul nivel de dezvoltare. Mai târziu, începem sa admiram munca acelei persoane si recunoastem contributia adusa vietii noastre. Acest fel de admiratie si recunoastere este motivatia noastra pentru a crea „Good Company: un spatiu care încurajeaza si hraneste dorinta oamenilor pentru învatatura, vindecare si dezvoltare în moduri în care nu ar putea-o face singuri.

Seminarul este gratuit, însa donatiile pentru sustinerea activitatilor Centrului sunt întotdeauna binevenite si apreciate. Sumele primite vor ajuta Centrul sa continue organizarea si gazduirea de programe destinate cresterii spirituale si personale a celor care manifesta un interes autentic în aceasta directie.

Leave a Comment