Conferinta Nationala de Psihologie Transpersonala: Transcedere si Cosmizare

arpt18-19 Octombrie 2013, Bucuresti

Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala în colaborare cu Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală vă aduce la cunoştinţă desfăşurarea Conferinţei Nationale de Psihologie Transpersonală și a  Conferinţei Anuale a Asociației Europene de Psihologie Transpersonală cu tema Transcendere și Cosmizare

La conferință sunt așteptați atât psihologi, psihoterapeuți, consilieri psihologici cât și medici, asistenți sociali, teologi, educatori dar și orice altă persoană care este interesată de tematicile abordate.
Ca și la edițiile precedente, venim în întâmpinarea d-voastră cu un număr semnificativ de prelegeri și de workshop‑uri pe diferite subiecte, de la Psihologie experimentală, Psihologie cuantică, Psihotanatologie, Psihoterapie, Psihosomatică până la Tehnici de regresie în vieți anterioare, Respirație Pneuma, Tehnica Visului lucid, Teatru Dinamic şi multe altele.
Vă invităm să participaţi la acest program creat special pentru toți cei interesați de cunoaşterea şi explorarea universului transpersonal precum şi de procesul dezvoltării personale de tip transpersonal.
În cursul celor două zile veți putea lua contact cu diferite tehnici şi abordări în dezvoltarea personală – psihoterapie transpersonală și totodată veți putea afla mai multe informaţii în legătură cu formarea şi abilitarea în domeniul psihoterapiei transpersonale.
Se vor face de asemenea opțional măsurători cu GDV Express Camera asupra biocâmpului uman și a Sistemului de chakre.
Cei care doresc să prezinte o comunicare sau un workshop în cadrul conferinței sunt rugați să trimită până la data de 1 august 2013 titlul și o scurtă descriere la E-mail: mohirta@tanatopsihologie.ro
Înscrieri

Leave a Comment