Constelatii familiale cu Claus Kostka

Un nou workshop de Constelatii familiale cu Claus Kostka se va desfasura intre 21 si 23 septembrie la Centrul Seeds for Happiness din Bucuresti.

Programul seminarului:

  • Vineri, 21 septembrie 2012 19:00 – 22:00
  • Sâmbătă, 22 septembrie 2012 09:00 – 21:00
  • Duminică, 23 septembrie 2012 09:00 – 19:00


Rezervarea locului la seminar se face odată cu plata avansului de 300 Ron pentru participant și 100 Ron pentru observator. Avansul este nereturnabil dacă decizia de a nu mai participa la seminar o comunici organizatorului cu mai puţin de 20 zile înaintea seminarului. Avansul se transferă la următorul eveniment similar dacă neparticiparea la seminar este anunțată cu cel puțin 10 zile înaintea începerii seminarului sau dacă neparticiparea este cauzată de circumstanțe fortuite. Dacă intenţia de a nu mai participa este comunicată cu mai puţin de 10 zile înaintea seminarului, nu putem garanta că locul tău în seminar poate fi ocupat de o altă persoană, aşadar nu mai putem garanta că avansul tău poate fi transferat la un alt eveniment.

Despre constelatiile familiale: Atunci când ordinea dragostei într-o familie este întreruptă, generaţiile care urmează suferă și pot deveni prizoniere într-un  destin care nu este în realitate al lor şi care îi opreşte din a-şi urma adevărata lor viaţă. Ne putem afla în această situaţie fără să vedem acest lucru şi fără să înţelegem că repetăm destinul altor membri din familia noastră.

Mesajul lui Claus Kostka pentru participanti:

Dragi prieteni,

Vreau sa impartasesc cu voi un scurt mail care m-a atins profund dupa ultima constelatie din Germania:
Draga Claus,
… .Iti multumesc mult de tot pentru ultima constelatie. Am avut parte de o schimbare incredibila. La foarte scurt timp dupa constelatia de sambata, vertebrele mele cervicalale mi s-au oprit complet din macinare . Am avut acest inconvenient de foarte multi ani si nici macar practicand yoga nu am reusit sa trec peste. Tensiunea din spatele meu a scazut cu cel putin 50%. De asemenea, vertebrele cervicale s-au oprit din a sari din amplasarea lor normala (lucru care mi se intampla foarte des).
De altfel, oasele pelvisului s-au reajustat intr-un mod miraculos astfel incat sunt in stare sa fac pozitii de yoga pe care nu le puteam face inainte. Mai nou, acum dorm profund, reusesc sa ma odihnesc  si copiii mei sunt remarcabil mai relaxati
Pentru mine acest mesaj imi arata ca atunci cand te decizi sa iti faci „ordine in casa” ( metaforic vorbind) , ai sanse mari sa iti imbunatatesti considerabil sau complet starea de sanatate a corpului. Invitatia mea pentru voi este sa porniti pe acest drum terapeutic si sa primiti schimbarea mult dorita in viata voastra . Sunteti singurele persoane care pot face aceasta alegere..Iar daca ati fost deja sub efectul acestui proces transformator va incurajez sa faceti informatia accesibila pentru cei dragi si sa veniti cu ei intr-o seara de introducere.
Haideti sa sarbatorim aceasta oportunitate de transformare impreuna cu cei apropiati!
Asteapt cu nerabdare sa ne reintalnim la urmatoarea constelatie din septembrie.
Din toata inima,
Claus

Costul pentru participanti este de 790 ron, pentru observatori de 305 ron iar pentru invitati de 40ron.

Participanţii sunt persoanele care îşi vor realiza propria constelaţie familială. Ei vor avea suficient timp să lucreze cu sistemul lor familial şi vor putea fi solicitaţi să ajute în cadrul seminarului ca reprezentanți în constelațiile altor participanţi.

Observatorii sunt persoanele care vor participa în acest seminar, dar nu vor lucra asupra sistemului lor familial. Ei ar putea fi solicitaţi să ajute în cadrul seminarului ca reprezentanți în constelații. Indiferent dacă vor fi solicitaţi sau nu, ei vor participa activ și vor putea găsi în acest seminar noi perspective asupra propriilor circumstanțe de viață.

Invitaţii sunt persoanele care vor participa doar în seara de introducere unde vor afla mai multe informaţii teoretice și practice despre metoda de lucru și despre cum se desfășoară o constelaţie. Dacă invitații doresc să se înscrie la întregul seminar ca observator sau participant, vor trebui sa achite doar diferența de cost între invitat și observator sau participant.

Pentru inscrieri si alte informatii: Oana Ionescuseminariiclaus@goodcompany.ro, 0722923811.

Leave a Comment