Constelatii familiale cu Dragos Riti: 29-30 iunie, Bucuresti

Dragos-riti“Viitorul vine mereu. Orice viitor vine, este puternic. Si crestem prin viitor.Uneori uitam ca lucrurile mari ne asteapta, nu trebuie decat sa facem un pas.” – Bert Hellinger

Ca sa accepti ceva nu trebuie neaparat sa si intelegi. Daca vrei sa intelegi cu orice pret, inca nu esti pregatit sa accepti. Da-ti voie sa fii surprins de ceea ce gasesti in locurile unde mintea, asa cum o cunoastem noi, poate deveni o extensie inteleapta a sufletului, si nu regizorul vietii tale.

Ce sunt Constelatiile familiale?
· o invitatie la o explorare profunda si sincera, la o intalnire in adevar, unde cu sprijinul grupului veti gasi prilejul de a privi in interiorul vostru la ceea ce este, sa vedeti viata voastra si a familiei voastre dezgolita de povestile pe care vi le-ati spus ca sa puteti supravietui. Incet, incet, impreuna cu ceilalti va veti deschide inima in felul si in ritmul vostru.
· o metoda experientiala de a ne vindeca viata si sufletul nostru si al familiei noastre prin vindecarea legaturilor care au fost intrerupte sau denaturate in sanul unei familii de-a lungul a mai multe generatii datorita unor evenimente dramatice sau nefericite.

Pentru inscriere trebuie sa trimiteti un mail la: constelatii.familiale@yahoo.com

Loc de desfasurare: va fi comunicat celor inscrisi.

Detalii suplimentare la tel: 0722.376.207

Tarif 250 lei pentru Sambata si Duminica. Program 10:00 – 18:00.

Aveti incredere in chemarea interioara!

Leave a Comment