Constelatii familiale la Brasov – 22 septembrie

Programul de lucru:
Sambata, 10 – 18 ( programul este orientativ in functie de cate persoane doresc sa isi lucreze propria constelatie)
Unde: Brasov (locatia exacta va fi comunicata ulterior celor direct interesati)
Cui se adreseaza: studenti, psihologi, psihoterapeuti, consilieri, medici, tuturor persoanelor interesate de dezvoltare personala
Dimensiunea grupului: 10 – 15

Daca grupul nu are un minim de 7 participanti, acesta se va amana pentru o data viitoare.
Pentru a participa, nu este necesar sa aveti o experienta anterioara in metoda Constelatiilor Familiale. Va recomand sa purtati imbracaminte lejera.

Bert Hellinger a descoperit ca sistemul familial ca orice alt sistem are ordinea sa naturala. Cand aceasta ordine este afectata, efectele sunt resimtite de catre urmasi.
Atunci cand legile iubirii nu sunt respectate, apar consecinte in viata generatiilor urmatoare.
Legile iubirii:
  • Cu totii avem drepturi egale de a apartine unui sistem familial
  •   In termenii timpului exista o anumita ierarhie: cei care se nasc primii au intaietate
  •   Parintii ofera, iar copiii primesc. Cand legile nu sunt respectate, atunci consecintele sunt suportate de generatiile urmatoare sub forma depresiilor, adictiilor, bolilor fizice şi mentale, dificultatilor în stabilirea si pastrarea unor relatii intime de durata.
Legile pot fi nerespectate prin:
  • excluderea unor membri ai familiei
  •  lipsa doliului pentru cei care mor tineri (nejelirea mortilor)
  •  pastrarea unor secrete privind copii ilegitimi incredintati spre adoptie
  •  relatii extraconjugale sau anterioare casatoriei nerecunoscute
Scenariul de viata, poate fi transmis din generatie in generatie prin comunicarea inconstienta, prin atmosfera de familie, prin atitudini si comportamente, gestica, mimica, aluzii.  Mesajele din scenariu sunt transmise prin comunicarea inconstienta intre starile eu-lui membrilor unei familii, de la starea eu-lui de parinte al parintilor catre starea eu-lui de parinte al copilului. Acestea se pot observa in munca de constelatii familiale. Se pot vedea dinamica care exista in familie, loialitatile si incurcaturile in care intram amestecandu-ne in vietile celorlalti. Constientizarea si intelegerea dinamicii care exista in familie, propozitiile vindecatoare care sunt oferite de catre facilitator (sunt propozitii care reflecta ceea ce este, ceea ce se observa) duc la deschiderea inimii si ajuta la reechilibrarea unei anumite situatii din familie.
Pret:
80 RON pentru cine lucreaza o tema personala
40 RON pentru cine nu lucreaza o tema personala
Detalii si inscrieri: Pentru inscriere va rog sa trimiteti un email de confirmare la adresa: analizatranzactionalabv@yahoo.com
In email va rog sa specificati daca doriti sa lucrati o tema personala sau vreti sa faceti parte doar din grupul de suport.
Daca grupul nu are minim 7 persoane acesta se va amana pentru o data viitoare.

Leave a Comment